tragédia - Városi Kurír

Sorting by

×

Temetetlen holtak – Ausztria a laborunk, Olaszország a jövőnk?

“Ausztria a mi  laborunk” állította még a világjárvány kezdetén a rájellemző kihívó magabiztossággal a magyar miniszterelnök. Mára kiderült, hogy mivel nem figyeltünk rájuk, legutóbb például az észszerű szakmaiság  által  dikátlt szigorításaikra, alighanem az olaszországi helyzet lehet a jövőnk. 

Tovább

Újabb részletek a tragédiáról! Nem tudják azonosítani a buszbaleset áldozatait

Ahogy a hihetetlen tragédiáról már beszámoltunk, eddig tisztázatlan körülmények között borult árokba egy turistabusz az M7-esen, ami Horvátországból jött hazafele. A buszon budapesti és székesfehérváriak utaztak. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál azt közölte, a balesetben nyolcan meghaltak, nyolcan súlyosan, további negyvenen pedig könnyebben sebesültek meg. A sérülteket a helyszíni ellátás után Siófokra, Veszprémbe, Székesfehérvárra és Budapestre vitték kórházba.

Tovább

Tudta, hogy Ön a jövőben nem magyar, hanem “KIDSzingChi.hu”? – Rejtő, most zokogna…. és mi?

Help! Ez, mi ez? „Legyen hát célunk egy olyan új európai oroszlán csapat felnevelése, amelyben minket KIDSzingChi.hu névvel illetnek, ami egy új nyelv, az Engkrit (English+szanszkrit) szótárában «A magyar kölyök oroszlán ereje» címszó alatt található.”

Tovább