Na ne! Levette a műsorról a TV2 az Elk*rtukot! – Most akkor mi lesz velünk vasárnap este?

Ez mekkora kitolás! Január 5-én még úgy volt, hogy az év első hónapjának 23. napján 21:20-kor levetíti a TV2 Kálomista Gábor producer Elk*rtuk című filmjét, aztán tessék! Ma jött a hír, hogy mégsem! A Valami Amerika megy helyette!

Tovább

A Mága-lány heti rendszerességgel néz be Önhöz, ha a TV2-re kapcsol

Nem lehet egyszerű ismert ember lányának-fiának lenni, hiszen, ha felvetődik a neve a kormánytól nem túl messze álló csatorna műsortervében, mint talkshow-házigyerek, sokak fejében üt szöget a gondolat: persze, mert az apja-anyja….. Így esett ez Mága Jennifer esetében is, eddig nem hallottuk, hogy végig járta volna a “televíziózás szamárlétráját” és kitartó, sikerekben gazdag munkássága révén érdemelte ki a TV2 bizalmát.

Tovább

Majka: …egy olyan csávónak, mint én, mindig ellenzékből kell kornyikálnia!

A péntek esti Partizán adásában Majoros Péter, azaz Majka ült le Gulyás Mártonnal szemben, bár előtte ruletteztek egyet a stúdióban, ahol a rapper a szerencsejátékok iránti vonzalmáról is mesélt. Elmondta, hogy bár szereti ezt a műfajt, sosem esett át a ló túloldalára, ellentétben zenésztársával, Curtisszel, aki százmilliós nagyságrendben szórt el pénzt szerencsejátékokra.

Tovább

„Hogy került oda a tévéstáb, amikor fél órával korábban még én sem tudtam, hogy ott leszek? – “értetlenkedett” Márki-Zay, pedig tudhatná…..

Érdekes és egyben fantasztikus is, hogy micsoda munkatársai vannak a regnáló-közeli médiáknak! 2006-ban a randalírozók még nem is tudták, hová kell menniük dúlni, amikor a HírTV stábja “kitelepült” a tévészékház elé, hogy élőben közvetítsen, most meg a TV2 “ügyesei” megnyaltál az ujjukat és a széljárásból kitalálták, hogy hová megy ebédelni Márki-Zay Péter és Bige László azelőtt, hogy a páros erről megállapodott volna.

Tovább

Tudja mi lett Várkonyi Andrea? (Nem, nem arra gondoltunk!) A TV2 igazgatósági tagja, mi más?

Érdekes, hogy a TV2 pont mostanság jött rá arra, hogy a hosszú éveket náluk lehúzó Várkonyi Andrea micsoda elme. Természetesen ehhez semmi köze nincs, hogy kinek a micsodája, ezt csupán végzettségei alapján, tehetségét látva érte el!

Tovább

A hét vicce: tokától, bokáig nívódíj? Kinek másnak, mint a kormány-médiának!

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit csütörtökön a Parlamentben, az eseményről az MTI számolt be. A rendezvényen Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, az Érték és Minőség Nagydíj pályázat fővédnöke arról beszélt, az Érték és Minőség Nagydíj pályázat valódi értékmérő a szigorú elbírálási rendszerének köszönhetően, a díjazottak hozzájárulnak a magyar gazdaság sikeréhez, másokat értékteremtésre késztetnek. Az ünnepségen az értékteremtés nevében nagydíjak mellett nívódíjakat és különdíjakat is átadtak.

Tovább

Vége, megy a lecsóba a Jóban Rosszaban, pedig a Super TV2-n is megőrízte népszerűségét

A magyar gyártású napi szappanoperák barátai szinte még ki sem heverték, hogy több mint 20 év után megszűnik az RTL „Barátokközt”-je, és már itt is az újabb csapás: a TV2 csoport bejelentette, hogy berekeszti egyik zászlóshajója a Jóban Rosszban sorozatát. A döntés annál inka furcsa, mert a sorozat ellentétben a másik kereskedelmicsatornán futó versenytársával, a mai napig népszerű. Az információt az Origó közölte elsőként.

Tovább