Gundel Takács Gábor: hiszek benne, hogy akinek van füle rá, meghallja, amit mondok

„Ha én az RTL-en közvetítek futballmeccset, az ATV-n vezetek Géniuszt, a TV2-n pedig Áll az alkut, akkor én most mi vagyok? Libsi, komcsi, jobbos, szélsőjobbos vagy kicsoda? Hova kell most engem besorolni? Én egy televíziós vagyok, aki a televíziózással is szeretne foglalkozni” – mondta Gundel Takács Gábor a Nők Lapjának adott interjújában, amit a Blikk szemlézett.

Juhász Péter: sajnálom, hogy nem kenyerünk egy kukkolós műsorban való szereplés

Nem tudom eldönteni, hogy tájékozatlanság, vagy az orca rinocérosz-bőrrel való fedettsége az oka, de a TV2-nél valakinek az az ötlete támadt, hogy Juhász Péter gyermekeinek anyját megkörnyékezi, hogy párjával -Juhász Péterrel- szerepeljenek -csináljanak magukból bohócot- az éppen aktuális reality műsorukban.

Havas, az örök túlélő – Csatornák jönnek, mennek, de Ő csak mondja a magáét……

Havas Henrik végig járta már az RTL Klub, a TV2, az ATV csatornákat, majd az N1TV videoiban láthattuk “Havas megmondja…” címmel futó párperceseit, ahol a magyar közéletet borzoló témákat vesézte ki. A Media1 úgy tudja, hogy most ennek is lőttek… de folyt.köv.!

Várkonyi Andrea újra beköltözik a nappalijába!

A minap még attól volt hangos a bulvármédia, hogy Várkonyi Andrea – Mészáros Lőrinc felesége- cége kizárólag férje jóvoltából működik, nem lévén ugyanis más megrendelője. Ettől még lehetne értő a csapat -nem derül ki, hogy milyenek, hiszen nincs megmérettetés- és holmi beskatulyázás, irigység vezérelte rosszindulat állhatna a hír mögött, de az információk alapján ez nem így van.

Gratulálunk Till Attilának – Ezt igazán megérdemelte

Közösségi oldalán számolt be róla Till Attila, hogy milyen megtisztelős elismerésben részesült az évtizedek óta tartó televíziós munkásságáért- írta meg a tények.hu. A portál öröme annál is indokoltabb, mivel s műsorvezető hosszú idő óta csatornájuk a TV2 munkatársa és egyik legmeghatározóbb sztárja.

Pont a kampány kezdetére dőlhet be a kormánymédia zászlóshajója – Jaj, ne riogass!

Több dolgozó is távozott a 14 csatornát működtető TV2 Csoporttól. A kampány elején történt csoportos távozások oka egy technikai átállás, melyet február elején tervez meghozni a cég véglegesen. A cég vezetői ragaszkodnak az új adásszerkesztő rendszer bevezetéséhez, a dolgozók azonban úgy gondolják, ez hatalmas visszalépés, és nemcsak a munkát nehezítené meg az új szoftver, de akár az adáslebonyolítás is veszélybe kerülhet.