naray-tamas

Náray Tamás kitálal – Búcsú értelmetlen pofozkodással

Külföldre költözik Náray Tamás divattervező, aki erről maga írt a közösségi oldalán. Felszámolta az itthoni életét, mindenét eladta. A neves tervező, akinek az utóbbi években sikeres könyvei is megjelentek, a február 6-i posztjában arról írt, hogy 25, vagyis kettő meg öt, az annyi, mint hét. A hetes, maga a változás.

pszt

Bús Balázs nem csípi, ha az újságíró “a kiadott adatokat szabadon értelmezi”

Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer polgármestere megelégelte, hogy a közérdekű adatokat kikérve az újságírók mazsoláznak az adatok között és továbbgondolják az információkból adódó lehetőségeket. Ezt a horror-állapotot törvénymódosítási javaslattal kívánja megfideszesíteni.

Kocsis Máté: értelmetlen az akadálymentesítés, a kekeckedők csak lassítani akarják a 3-as metró felújítását

Kocsis Máté – Ő aztán tudja! – megsimogatta a jobboldali médiamunkások buksiját: jók vagytok, oszt jó napot!

A fidesz-médiamamutnál gürcölő újságírók nem vették jó néven, hogy egy közülük való eladdig kebelbarát, név szerint Varga István, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) kuratóriumi elnöke, egykori fideszes parlamenti képviselője keményen bírálta képességeiket.

kirúgások - a szakszervezetek tiltakoznak

Ön erre szavazott? A Fidesz média-mammutjának vezetője őszinte volt, másnap repült – ma Ő, holnap Ön?

Varga István, a fideszes sajtót tömörítő állami médiaholding elnökének hétfő reggel valószínűleg eszébe sem jutott, hogy kedden már nem kell bemennie dolgoznia a 476 darab kormánypárti médiát tömörítő Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) székházába.

muosz

Talpra MÚOSZ, vagy húzz a francba! – Egy önleleplezés története

Az elmúlt években, miközben a kormány ott rúg a valódi sajtón, ahol éri, a MÚOSZ a Magyar Újságírók Országos Szövetsége vakarózgat és néha néha tesz egy egy erőtlen nyilatkozatot. Szombaton a Klubrádióban Neuman Gábor kérdezte egyik vezetőjüket, mit léptek, amikor kiderült, hogy csütörtökön kitiltották a vezető ellenzéki médiákat Orbán Viktor sajtótájékoztatójáról.

orban

Ájulat! Orbáninfo élőben – “már akinek”….. Kövesse velünk!

Több napja borzolja a kedélyeket, hogy Orbán Viktor december helyett januárban hajlandó válaszolni újságírói kérdésekre. Az a döbbenet, hogy nem arról cikkezünk, hogy ez micsoda skandalum, hanem nyakra-főre regisztrálunk, hogy első kézből hallhassuk a vezért. Aztán jött a pofon: “nem fér be mindenki…”

Legfrissebb cikkeink

Hetvenötezer, Magyarország európai ügyészséghez történő csatlakozását támogató aláírást adott át Tóth Bertalan, az MSZP-Párbeszéd listavezetője az aláírásgyűjtést kezdeményező Hadházy Ákos …

Egységes európai fellépést és hatékony cselekvést szorgalmaz a klímaváltozás ellen az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti (EP) képviselőjelöltje, Jávor Benedek, aki szerint …

ehes

Annak ellenére nem akarja megfelelő módon biztosítani az állam a pártok által delegált szavazóköri biztosok napközbeni ellátását, hogy erre kormányzati …

 Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság távozó elnöke, kereszténydemokrata luxemburgi politikus a Bild című német lapnak adott interjújában kiemelte, hogy a kilencvenes …

Pin It on Pinterest