129 igen és 57 nem szavazattal jóváhagyták a bátrak: Marsi Anikó és társai becsületsérthetnek, rágalmazhatnak nyugodtan

Megszavazta az Országgyűlés, így ezentúl büntetőjogi következmények nélkül közölhető a médiában rágalmazó, becsületsértő közlés, ha az közügyek megvitatása közben történik.

Most akkor a Marsi-Gönczi páros „vérprofi televíziós”, vagy „vesszőt sem változtatható hírolvasó”?

A Marsi Anikó emelt fővel, önszántából jelentkezett be a mérhetetlen virtuális pofonért, amikor azt állította „szerénytelenül annyit gondolok, hogy mi vérprofi televíziósok vagyunk. Mi ezt a szakmát tanultuk és űzzük (…) sokkal komplexebb dolgokra is képesek vagyunk, szerintem magas színvonalon, mint hogy hírek beharangozóit olvassák fel súgógépről.

Parászka Boróka: amit most látunk, az a milliárdokkal megtámogatott erdélyi Fidesz média bukása

Január 1-től megszűnik vagy jelentősen átalakul a fedőnevén erdélyi Médiatér-csoport által kialakított sajtó konglomerátum. Tulajdonképpen megszűnik az utolsó nyomtatott erdélyi magyar nyelvű napilap, regionális kiadványok. Ahogy sokan fogalmaznak: az erdélyi magyar sajtó – adta hírül közösségi oldalán Parászka Boróka edélyi újságíró.

A Rogán-felügyelte Szentkirályi közszolga, amint éppen megdolgozik a fizetéséért….

2022 Magyarországán új jelentése van a kommunikációért felelős kormánybiztos pozíciónak, hiszen az biztosan nem lehetséges Európa közepén egy demokráciában, hogy a fenti posztra alkalmazott -esetünkben Szentkirályi Alexandra- ne lenne tisztában, miért csörög havonta a bankszámláján az Ön által (is) kiutalt pénz, ugye?