Bauer Tamás: demokraták az önkényuralom parlamentjében

Máris kemény vita alakult ki az ellenzéki pártok között arról, hogy hogyan viselkedjenek a parlamentben. Hadházy Ákos és vele a Momentum-frakció úgy döntött, hogy nem vesznek részt az alakuló ülésen. Az LMP-s Ungár Péter sietett nemcsak elutasítani az ötletet, de nevetségesnek is minősítette azt.

Ungár Péter: “azért szépet küzdött a zavaros hátterű b**i zsidó budai milliárdos, valljuk be…” – Amikor nem harc, hanem versengés zajlik…..

Czeglédy Csaba nyerte a Vas megye 1.-es OEVK előválasztását, Ungár Péterrel szemben. A DK képviselőjelöltje 3837 szavazatot kapott, míg az LMP-s Ungár 3661-et. A harmadik induló, Koczka Tibor (Új Világ Néppárt) nagyon lemaradt, ő 110 szavazatot kapott. A versengésük példa arra, hogyan kell ezt csinálni!

Hende szerint Ungárnak a Fideszben a helye, mert hazug? – Figyelem: történelmi az állítás!

Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselőnek az a szilárd meggyőződése, hogy Ungár Péter leplezni szeretné, hogy „ő egy trójai faló”. Ennek ellenére Hende azt szeretné, ha az előválasztást Ungár nyerné, „mert akkor már a szombathelyiek nem tudnak rossz döntést hozni”.