Utca embere kitálal! – Egy dühöngő orvossal a liftben….

Talán feltűnt, hogy hónapok óta nem küldtem levelet a szerkesztőségbe, ennek oka sajnos nem az, hogy életem(tünk) egyenesbe jött, éppen ellenkezőleg annyi baj ért, hogy eszembe sem jutott egyet kiragadni. De ami tagnap történt az olyan szürreális volt, hogy nem bírom ki, hogy meg ne osszam,  vezeti fel nekünk küldött üzenetét állandó levelezőnk az utca embere.

Beoltva! – Újra itt az “utca embere”!

Emlékeznek még rám, az “utca emberére”? Legelső jelentkezésemkor arra panaszkodtam, micsoda lehetetlenség harmadszor is “beoltódni”, és most tessék, már bennem is van az a bizonyos harmadik. Tisztelet az oltóponton dolgozóknak, ha volt is hiba ma reggel, arról nem ők, hanem a “hivatalosság” tehet, ott fent a magas irodákban.

Az” utca embere” rácsodálkozott Pintér Sándor cinizmusára – “Nagy szerencséje, hogy nem jár proli kocsmákba….”

Lassan külön rovatot érdemel az az olvasónk aki az utóbbi időben “utca embere” jeligével küld nekünk “történelem alulnézetből” típusú gondolatmeneteket. Azért tartjuk fontosnak időről, időre közölni gondolatait, mert ezek minden a sajtóból ismert  affektálástól mentesen, valóban az utca gondolatait, gondolkodását képviselik

Az utca embere újra kitálal – Harmadik oltás, viccelsz?

Néhány nappal ez előtt megtiszteletek és egy hosszabb riportban beszélhettem arról, milyen érzések kavarognak bennem az “utca emberében”. Nem akarok visszaélni az olvasók türelmével, de hiszem, hogy közügy ami velem és gondolom sok más naiv magyarral is történt, miután a kormány beígérté augusztus 1-től a harmadik oltás lehetőségét. Írja nekünk olvasónk akinek levelét szerkesztett formában közöljük.