Ha csak 1-et, akkor ezt! A Kos jó passzban van, a Ráknak döntenie kell – Derítsd ki, Neked mit üzen a pénteki horoszkóp?

Augusztus utolsó pénteke áll előttünk és utána a jól megérdemelt utolsó hétvége. Nagyon nem mindegy, hogy milyen emlékekkel búcsúztatjuk 2022 nyarát, tehát mindent bele, élvezze ki mindenki! A pénteki napra vonatkozó horoszkóp segíthet….

Hadházy: megértem Kövért, de a vágyát egyelőre nem tudom teljesíteni, amit viszont megígérhetek……

Az úgy kezdődött, hogy Kövér László a a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában neve említése nélkül, de üzent Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek, aki egyedüliként bojkottálta az Országgyűlés alakuló ülését, a parlamenti eskütétel helyett a Baranya megyei Kisvaszaron tett alternatív esküt. Kisvártatva megérkezett Hadházy válasza, ami a közösségi oldalán olvasható.

Szijjártó szövege már rendben van, csak a címzett hibádzik

Szijjártó Péter felbuzdulva a  magyar választási eredményen felszívta magát és felhatalmazása (vélt) tudatában üzent „Brüsszelnek” – jelentsen ez a szó az olvasatában bármit-, mert úgy látja, hogy nem veszik elég komolyan a Nyugat-Balkán európai uniós integrációját.

Marco Rossi: Orbán olykor üzeneteket küld nekem

„Kicsit féltem, hogy nem szerzünk pontot a szurkolóink előtt, de a csapat karaktert és bátorságot mutatott, így két ponttal fejeztük be” – nyilatkozta a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi az olasz La Repubblicának adott nyilatkozatában. A beszélgetést a Telex szemlézte.