Németh Szilárd nem ereszti a “tanár bátyó”-feelinget, most hentesköpenyben fotózkodott az osztályteremben

Emlékeznek arra a finoman szólva sem túl sikeres Németh-bejegyzésre, amikor tantóbácsinak álcázva kívánt boldog pedagógusnapot a tanártársadalomnak pár nappal azután, hogy pártja előterjesztésére megszavazták a “bátrak” azt a javaslatot, amely állandóan fenntartaná az oktatásban dolgozók, a pedagógusok sztrájkját lehetetlenné tevő korábbi rendeletet? Most rátromfolt….

Read more

Már Horváth Péter, a kormányközeli Nemzeti Pedagógus Kar elnöke is aggódik

Az iparkamara elnökének minapi botrányos, a tanárokat érintő megjegyzései adják a felütést a Népszava Horváth Péterrel a Nemzeti Pedagógus Kar elnökével készített interjújához, amelyből egy “kedv csináló” részletet emelünk ki.

Read more

Fokozódik Orbán római vakáció-polémiája! – Hadházy olvas a légügyi információk között és nem fél használni…..

Ahogy arról beszámoltunk, egy hazánkfia lefotózta az Orbán családot péntek este egy kellemesnek tűnő római étterem teraszán. Eddig semmi extra, hisz ez bármelyikünkkel megtörténhet. A truváj ott kezdődött, hogy szombat reggel Havasi szóvivő bejelentette, hogy Orbán Viktor aznap érkezik az örök városba reszt venni a Nemzetközi Katolikus Törvényhozók Hálózatának (ICLN) rendezvényére. “Nem volt jobb mondásuk?” – kérdezhetnénk Müller Cecília nyomán.

Read more