Hadházy: ha Orbán nem is, a katonák szégyellik, legalábbis tudják, hogy kellene…

Hadházy Ákos képviselő nem először firtatja az Ön nevében is Orbán Viktor “repültetéseinek” költségét, hiszen nem mindegy, mennyit költ a regnáló az Ön pénzéből is erre a célra. Ahogy arról beszámoltunk a közelmúltban két ízben vetődött fel, hogy magáncélra használta a miniszterelnök a honvédség repülőjét: először a Katarban nézett meccset, másodszor Rómában tette tiszteletét.

Nem szelektív kissé a NER híradójának ingerküszöbe? – Vágó István kérdez, Te válaszolsz?

Érdekes kérdést tett fel közösségi oldalán Vágó István, aki értő médiamunkásként nem állt meg a témafelvetésnél, hanem utánajárt és tényekkel megalapozottan adta meg válaszát is a felvetett esetre. Az eddig sem volt titok, hogy a NER híradókban elhangzó tudósítások nem igazán hír-, sokkal inkább pártérzékenyek és ebben a tendenciában változásnak nincs helye.

Baranyi mert nagyot álmodni: jószolgálati tevékenységre hívta a magyar politikai nyilvánosság érdekében Fürjest

Pénteken esett meg, hogy Baranyi Krisztinát úgy hívták be az ATV-be, hogy nem közölték vele, a Pesti Srácok munkatársa is kérdezni fogja őt. Baranyi tartva magát elvéhez, nem volt hajlandó válaszolni a PestiSrácok munkatársának kérdéseire, sőt, ócska propagandistának nevezte Szalai Szilárdot.

„..nem halasztható..” – indokolta az V. kerület 111.000.000 forintért a 3 fa ültetését

Bizony, kérem, ennyire “üléspont” kérdése, hogy mi halasztható és mi nem! Akinek gond a közértben a napi betevő megvásárlása, az egészen másként ítél, mint a közszolga, aki az amúgy támogatandó faültetés kérdésében megnyilvánult. Megjegyzem, ő sem tartozhat azok közé, akik ne tudnák, hogy mit jelent a “nincs”, meg a fontossági sorrend, hiszen nem a polgármester, vagy köre válaszolt a fenti mondattöredékkel.