2 bélyeg,10 dkg párizsi, meg egy sorsjegy – Bevásárlólista a kisfalvakban élőknek….

Péntek reggel két hírben is szerepel a kreatív ötletektől nem mentes Magyar Posta. Az egyik szerint a kisfalvakban kiszervezte tevékenységét, már nem a saját hivatalában, hanem a helyi ABC valamelyik szegletében elhelyezett pult mögött működik. A másik azt tudatja, hogy 200 szolgáltatási centrumot hoz létre a Szerencsejáték Zrt.-vel a Magyar Falu program keretében.

Papír van róla: ki mint fogyaszt, úgy perkál! – Legalábbis év végéig, aztán…..

Az év végéig kaphatnak rezsicsökkentett gázt és áramot azok a mikrovállalkozások, amelyeknek a fogyasztása nem haladja meg, a pénteken a kormány által kiadott limiteket – írta meg a 24.hu a Technológiai és Ipari Minisztérium péntek esti közleménye alapján.

Amit Orbán cukiskodása takar(ni próbál), avagy kipukkanóban Viktor, a “csodafegyver”? – Ez lenne az “előre, nem hátra”, amerre Magyarország megy?

Orbán miniszterelnök azzal szédítette népét, hogy 350 milliárdot spórol azzal, hogy “elhalasztja a beruházásokat”. Azt nem közölte a nagyérdemű választópolgár orrára, hogy milyen beruházásra gondolt, pedig nem ártott volna pontosítani, mert kiderült, hogy nem a kormány giga-költéseire gondolt, hanem a kisvállalkozókéra, vagy Önére. Mivel gondolt arra, hogy a dolog előbb-utóbb tudatosul az érintettekben, posztolt pár cukiskodós bejegyzést, hátha….

Hány magyar rekedhetett Kabulban, akikről nem tud a külügy? 26 biztosan!

Hétfőn még azt állította a magyar külügy, hogy nincsenek magyar állampolgárok Afganisztánban. Keddre kiderült, hogy huszonhat biztosan van, akik korábban a holland nagykövetség védelmét ellátó magyar biztonsági szakember, akik az afgán fővárosban várják a kimenekítésüket – tudta meg a hvg.hu. Az értesülésüket három egymástól független kormányzati forrás is megerősítette.