Kulcsfontosságú horoszkóp-üzeneted érkezett: ez vár rád a következő 3 hónapban

Van ember, aki ne szeretné látni a közel- és távoli jövőt? Minden bizonnyal, de annál többen válaszolják ilyenkor, hogy “dehogynem”! Itt a kihagyhatatlan alkalom: a csillagok állása szerint megtudhatod a horoszkópod alapján, hogy mi vár rád a következő időszakban. Egy kicsit könnyebb lehet az élet, ha lelkiekben fel tudunk készülni a dolgokra. Vágjunk bele!

Read more

Ha nem sikerül a polgármester-buktatás, akkor a a kerületi rezsitámogatási rendszer kibővítéséről se döntsenek? – Így muzsikál a Fidesz a Várban….

Három hónapja nem volt testületi ülésünk, nagyon sok munka vár ránk – csapott bele V. Naszályi Márta budavári polgármester a szeptemberi időközi választás utáni első, csütörtök délelőtt megtartott ülésén. A kormánypárti megválasztottak nem így gondolták…..

Read more

Óriási hiba a jobbágyok előtt nem lezáratni a Budai Várat a “munkamegbeszélések” idejére, azaz 0-24-ben – írta egy kommentelő a Palkovics-magyarázat kapcsán

Hétfőn két közpénzből eltartottunk is belefutott hús-vér magyar emberekbe, délelőtt Hollik István sunnyogott el gyorsan és baromi zavartan az őt kérdezők elől rendőri biztosítással, este pedig Palkovics László minisztert lepték meg a Várban páran a munkaadói közül. Utóbbi hivatala közösségi oldalán “indokolta” a szerintük “nem történt semmi, lehet tovább sétálni” esetet.

Read more

Eljött az idő, amikor ciki fideszessel mutatkozni? Hollik után Palkovics közszolgával is szembejött a valóság!

Hétfőn két közpénzből eltartottunk is belefutott hús-vér magyar emberekbe, délelőtt Hollik István sunnyogott el gyorsan és baromi zavartan az őt kérdezők elől rendőri biztosítással, este pedig Palkovics László minisztert lepték meg a Várban páran a munkaadói közül.

Read more

Turista-elhárítás Orbán-módra, avagy az országjáró-buszok vári behajtásának annyi!

Orbán Viktor nem csípi, ha bármi, vagy bárki az útjába álljon. A regnáló miniszterelnök és a “skacok” lassan, de biztosan saját játszóterükként kezelik a világörökség részét képező budai vár területét, amit a folyamatossá váló át- és beépítések miatt néha bizony itt-ott le kell zárni. Egy ilyen alkalommal szakadhatott el az Orbán-cérna és a tehetetlen dühöt tett követhette…..

Read more

Szalay-Bobrovniczky Kristóf is a Várba költözne – a Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HIM) szedheti a sátorfáját?

Még nedves a tinta Szalay-Bobrovniczky Kristóf miniszteri kinevezésén, de máris megtetszett a Hadtörténeti Múzeum épülete a Várban. Előfordulhat, hogy a kulturális intézménynek Székesfehérvárra, vagy Kecskemétre kell költöznie – írta a Népszava.

Read more

Mi a csillagjegyed? Ezen a területen vár rád durván-klassz meglepetés a közeljövőben!

Izgatott vagy a jövődet illetően? Kíváncsi vagy, mit tartogatnak a csillagok, vagy éppen úgy érzed, biztos terved van, és semmi nem tud meglepni? A Sors remek rendezőként azért erre az évre is tartogat néhány váratlan fordulatot – olvasd el, rád mi vár a közeljövőben!

Read more

Pin It on Pinterest