Csókolom, hogy is állunk azzal a sajtószabadsággal? – Varga Judit, az újdonsült nyelvőr

A magyar nyelven kiadott sajtótermékekben, rádió-, illetve televízióműsorokban közzétett reklámokban az idegen nyelvű szöveget – pár kivételtől eltekintve – magyarul is meg kell jeleníteni. A fogyasztóvédelmi hatóság a 2023-as ellenőrzési program keretében mától ellenőrizni fogja, hogy ezt a kötelezettséget betartják-e – jelentette be Varga Judit közösségi oldalán.

A Varga-Navracsics páros az Európai Bizottsághoz megy megérdeklődi, mit kell tennünk Erasmus-ügyben

A hazai harcos nyilatkozatokkal szöges ellentétben Varga Judit és Navracsics Tibor az alapítványi egyetemektől megvont támogatások visszaszerzésének lehetőségeiről tárgyalnak Johannes Hahn költségvetésért felelős európai biztossal, aki külön-külön fogadja őket.

A kormány “Maradj itthon, fiatal!” programja – ha már a “Gyere haza” nem vált be…..

Mit kell azzal bajlódni, hogy hazacsábítsa a magyar kormány azt a sokszázezer fiatalt, akik úgy gondolták, hohy “kerítésen kívül” keresik a tanulás, az életkezdés, vagy éppen kicsit “benőttebb fejlággyal” a családjuk boldogulását? Sokkal egyszerűbb módszert ötöltek ki: nem hajtják végre az unió Erasmus-programjának feltételeit, mindezt elhallgatják az emiatt hátrányt szenvedő srácok elől, akiknek így lehetőségük sincs kipróbálni a külföldi diákéletet. Kivéve persze a saját sarjakat….

Varga Judit megoldotta: így került egy mondatba Messi és a Fidesz

Vasárnap már “méltattuk” a Fidesz-kommunikátorok “találékonyságát”, amivel Argentína világbajnoki címét “magyarra fordították”, de akkor még nem láthattuk Varga Judit igazságügyminiszter asszony közösségi oldalának kezelője ötletét.