varjú - Városi Kurír

Sorting by

×

Bauer Tamás: Ki velük?

Lázár János már néhány hónapja meghirdette egy interjúban, hogy ki kell szorítani a kiskereskedelemből a multikat, protekcionizmusra van szükség. Most ezt Nagy István földművelésügyi miniszter ismételte meg: szerinte „olyan mértékű nyereség képződik a szektorban, majd hagyja el ezt követően az országot, amit nem lehet annyiban hagyni”, és részük van a magas élelmiszerárakban is.

Tovább

Bauer Tamás: Nix ugribugri

Felháborodott reakciókat hallottunk az ellenzéki politikusoktól Orbán Viktor múlt heti sajtótájékoztatójával kapcsolatban. Kár volt az időért, valódi kérdésekre kellett volna válaszolnia, hangzottak a bírálatok. Sokan elégedetlenkedtek a kérdező újságírókkal, felkészületlennek, puhának mondták őket.

Tovább

Exkluzív: Varju László az MTVA által is rögzített megrugdalásáról…..

Várható volt, hogy kiszivárog az MTVA-ban készített belső felvétel mindarról az atrocitásról, ami “a köztévében” az országgyűlési képviselőket érte. Elsőként Varju László DK-s országgyűlési képviselő rángatásáról, ütlegeléséről, rugdalásáról készített felvétel látott napvilágot.

Tovább

Dózsa (plakátfiú) László az MTVA-ban inzultált politikusokról: “lerugdosnám őket a színpadról”

Hősünket, Dózsa Lászlót az hozta ki a béketűrésből, hogy az MTVA székházba zárt képviselők és képviselőnők szerinte színészi alakítása nem ütötte meg az általa képviselt toronymagas művészi fokot. Találós kérdés: Ön szerint melyik két állítás nem igaz a mondatban? Igen, bizony: a színészkedés és a kiugró tehetség, amivel ’56 hősét(?) illettük.

Tovább

Kiderült, törvényt sértettek a biztonságiak …. – következmény?

Súlyos törvénysértést követhettek el az MTVA székházát őrző biztonságiak, amikor csak hosszas várakoztatás után engedték be a dulakodásban megsérült Varju Lászlóhoz (DK) kiérkező mentősöket – derül ki dr. Kunetz Zsombor sürgősségi szakorvos, egészségügyi elemző  Facebook-bejegyzéséből. 

Tovább