Így lehetne csökkenteni a várólistákat, a Magyar Orvosi Kamara javaslatai

A mostani járvány áldozatai között olyanok is vannak, nem kis számban, akik közvetlenül nem  covid fertőzésbe, a várólisták embertelen hosszának következtében  haltak meg, de igenis ennek a betegségnek illetve annak kormányzati kezelésének következtében vesztik életüket.  Őket semmilyen statisztika nem sorolja fel, csak környezetük emlékezete tartja számon  haláluk okát.

Read more

Mi történt? Újabb rejtély a Covid körül, magyarázat helyett magyarázkodások

Különös adatok jelentek meg a hivatalos kormányzati Covid-statisztikákban. A kormány hallgat, a szakértők pedig egyelőre nehezen találják a magyarázatot arra, hogy az utóbbi napokban többen voltak kórházban, mint tavaly ilyenkor, még az oltások előtt.

Read more

Mire vár még Orbán? Már nem lopakodik, hanem keményen támad a negyedik hullám!

Egyre keményebben támad a járvány, de a kormány mégis úgy tesz, mintha nem lenne komoly baj, pedig dehogy nincs, van bizony! Itt lenne az ideje, hogy minden politikai és egyéb megfontolást félretéve végre a negyedik hullám kezelésére figyeljenek Káslerék is.

Read more

Műtétre várnak nemcsak a betegek, de a listák is! – Az egészségügy sok éves rákfenéje a várólisták egyre növekvő hossza

A koronavírus-járvány kezdete óta a hosszú időre leállított beavatkozások miatt csaknem 16 ezerrel nőtt a műtétre várakozók száma. Mostanra 41 ezer beteg torlódott fel, az egészségbiztosítási alapkezelő pedig plusz pénzzel próbálja visszavágni a járvány alatt megnyúlt várólistákat.

Read more