Orbán: az emberek megerősítettek minket abban, hogy jól tettük, hogy megcsináltuk, és úgy gondolják, hogy még, még, még

Orbná: április 3-án a magyar emberek megerősítettek minket abban, hogy jól tettük, hogy megcsináltuk, és úgy gondolják, hogy még, még, még, Európa legnagyobb kulturális beruházásának teljesen el kell készülnie.

A tulipánhagyma nem rizs, nem csípi a pangó vizet – A Városliget “csodái”, amúgy magyarosan

Újabb példa arra, ha elhisszük, hogy “pár tulipánhagyma elültetése nem lehet olyan bonyolult dolog”, minek ahhoz hozzáértő?! Aki mostanság sétált a Városligetben és az útja a két éve elkészült Múzeum mélygarázs felé vitte, annak szembesülnie kellett azzal, hogy gumicsizma nélkül nem tud átevickélni a felette kialakított “parkon”, oda bizony születni kell.

Herczeg Zoltán: az nem fejlődés, ha mindent összebarmolnak, ami működik! – Az aktív civilkedés nem méret, hanem minőség függő….

Ha nem megy nagyban, majd megy kicsiben, az aktív civilkedés nem méret, hanem minőség függő. Egy magyar család élete, mint az egész társadalom élete. Ha ki akarnak babrálni velük fentről, az ugyanúgy közügy, mint ha egy egész várossal vagy országgal akarnának kicseszni – írta közösségi oldalán felháborodva Herczeg Zoltán divattervező.

Gulyás úr! Kérem intézkedjen, vagy mi fogunk intézkedni! – Karácsony egyértelműsít hőlégballon leszállópálya-ügyben – IS!

Újabb építkezés a tudtunk nélkül a Városligetben! Levelet írtunk Gulyás Gergely miniszternek, a városligeti hőlégballon leszállópályával kapcsolatban – jelezte közösségi oldalán Karácsony főpolgármester.

Autómentessé válik a Városliget, meghosszabbítják a 3-as villamost – Fürjes ígéri: kikéri az érintett lakosok és a kerületi önkormányzatok véleményét

A budapesti közlekedés javításáért és az új Liget autómentesítéséért több beruházás előkészítése kezdődik meg – tájékoztatta a Miniszterelnökség Budapest és