Kormánykérés Önhöz (is)! Utazgasson, őszözgessen, egyen-igyon belföldön, mert kell a pénze! 100 milliárd forintnyi alvópénz dekkol a SZÉP-kártyákon….

Nem érünk rá, ne várják, hogy mi oldjuk meg a belföldi turizmusban tapasztalható visszaesést, „fogyasszanak gyorsan”! – gondolhatta a regnáló és közölte a a gazdaságfejlesztési miniszter szájával: a SZÉP-kártyákat 2023. május 31-ig lehet kedvező adózás mellett felhasználni.

Read more

Dáfke, vagy…? Több olajat veszünk az oroszoktól most, mint korábban….

Oroszország növelte olajtermelését és olajexportját június első felében az Interfax hírügynökség jelentése alapján. Oroszország átlagos napi olajtermelése, beleértve a kondenzátumokat is, 1,46 millió tonna volt június első 13 napjában, 68 ezer tonnával több, mint májusban – írta a hírügynökség értesülése alapján a HVG.

Read more

Pünkösdi merre-meddig – Ha utazna, vagy vásárolna a hosszúhétvégén….

Nyakunkon a pünkösdi hosszú hétvége, ami átrendezi a vásárlási- utazási szokásokat. Június 5-én, pünkösdvasárnap és június 6-án, pünkösdhétfőn számos helyen változik a közlekedés, és az ünnepnapok a boltok nyitvatartását is átrendezik. Íme, a legfontosabb tudnivalók: így alakul a háromnapos hosszú hétvége a síneken és a boltokban.

Read more

Pin It on Pinterest