Csillagjegyed -nem szép dolog, de- árulkodik: ezt idén még meg kell tenned!

Te emlékszel még, mit fogadtál meg a legutóbbi szilveszterkor? Mennyit sikerült valóra váltanod belőle? Csillagjegyed árulkodhat róla, milyen feladatod van még az év utolsó hetében. Ne feledd, az év vége nemcsak az ünnepekről szól, hanem az év egyfajta befejezése is, amit mindenkinek saját életére vonatkozóan el kell végeznie.

Read more

Hahó, csillagjegyek! Van köztetek 3, akiknek igencsak húzós lesz a 2022-es év vége….

Ha úgy érzed, hogy “összecsapás előtti állapotban” vannak a fejed felett a hullámok, nem biztos, hogy Te rontottál el valamit, mert az égiek 3 csillagjegy szülötteinek is megpróbáltatásokban gazdag két hetet ígérnek. Ez persze nem azt jelenti, hogy nekik annyi, mert “írva vagyon”, csak annyit közöl a horoszkópjuk, hogy nem ígérkezik felhőtlennek az év végéjük.

Read more

Kívánatos, vagy “csak legyen már vége”-szerű hét elé nézünk? – Olvass bele, és döntsd el magad….

Újabb hétfő, újabb hét, de mégis milyennek ígérkezik? A kérdés jogos, a horoszkóp megpróbál segíteni az eligazodásban. A Rák jól kijön a felettesével, a Bika a “nemszeretem” feladatokat is jól el tudja látni, a Vízöntő a kapcsolatainak köszönhetően most előnyös helyzetbe kerülhet! És a többiek? Olvasd!

Read more

Vége, megy a lecsóba a Jóban Rosszaban, pedig a Super TV2-n is megőrízte népszerűségét

A magyar gyártású napi szappanoperák barátai szinte még ki sem heverték, hogy több mint 20 év után megszűnik az RTL „Barátokközt”-je, és már itt is az újabb csapás: a TV2 csoport bejelentette, hogy berekeszti egyik zászlóshajója a Jóban Rosszban sorozatát. A döntés annál inka furcsa, mert a sorozat ellentétben a másik kereskedelmicsatornán futó versenytársával, a mai napig népszerű. Az információt az Origó közölte elsőként.

Read more

A dolog, amit Orbán diszkréten kezel: kedden fű alatt véget ért a közmű-kikapcsolási moratórium!

Kedden – a jelek szerint tartósan – a veszélyhelyzet ellenére is véget ért a 60 napnál régebbi energiadíj-tartozást felhalmozó háztartások kikapcsolási moratóriuma. Ráadásul az árammérő visszakötési díja április 1-vel – szintén diszkréten – több mint felével, közel 30 ezer forintra nőtt.

Read more

Pin It on Pinterest