Boross Péter az egykori „kvázi” miniszterelnök: „Tudtam, hogy ez egy pünkösdi királyság, mert a következő választás megnyerhetetlen”

 Antall József korai halála után Boross Péter addigi belügyminiszter lett Magyarország „véletlen miniszterelnöke”.  A 93. éves politikus jelenlegi „munkahelyén” a Veritas intézetben adott eléggé felszínesre sikeredett interjút a vezető magyar bulvárlapnak, amiben a kínos kérdéseket nyilván szándékosan kerülte egyaránt kérdező és kérdezett.

KKDSZ: az utolsó vacsora napján az érdekképviseletekhez véleményezésre eljuttatott tervezet, ha megvalósul valóban a kulturális szolgáltatások utolsó vacsorája lesz, melyet logikusan csak a kivégzés követhet

„A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete megdöbbenéssel és felháborodással fogadja a kormányzat legújabb törvénymódosítási tervét, mely a kulturális területen dolgozók

Vásárhelyi Mária: mit keresnek a tudományos kutatási irányokat kijelölő testületben a kormány delegáltjai?

Jó lenne, ha senkit nem tévesztene meg az MTA és Palkovics között létrejött szándéknyilatkozat. Mert formailag tűnhet úgy, hogy a szerződés mindkét fél számára méltányos, valójában azonban ez nem így van.