Ha Orbán ma gyalog menne haza….. – Ukrán költő “Hogyan öltem” című versét olvashatná a háza előtt!

A költészet napján Ljuba Jakimcsuk ukrán költő Hogyan öltem című versét írták fel a járdára krétával Orbán Viktor budai háza elé a Cinege utcában. Feltehetően, mire hazaér a feladatukat szorgosan végző erre hivatottak letakarítják a verssorokat és az is előfordulhat, hogy szabálysértés miatt feljelentést is tesznek, hiszen micsoda dolog az, hogy megzavarják a Kedves Vezetőt holmi költészettel!

NER-polihisztor népnek szánt szellemi tápláléka, avagy Semjén, a KDNP ősz bárdja rigmusából….. és más nagyon drága csacskaságok

Azt már napok óta tudjuk, hogy Mészáros Lőrinc ex neje, Kelemen Beatrix nem csak az ecsetet forgatja, de a szavak mestere is, de arról tud-e a tisztelt olvasó, hogy Semjén Zsolt neve alatt is több könyv jelent meg, sőt rímet is faragott!

Beindult a Kelemen Beatrix versmondó verseny – avagy a hölgy nem csak fest, költ is!

Mészáros Lőrinc első felesége festményeit és verseit mutatta be a közönségnek.  A tárlaton Kelemen Beatrix és a helyi festő, Ágh Gyula Mihály munkáit állították ki a bicskei önkormányzat tulajdonában álló galériában, a bicskei polgármester pedig másodállásban a Kelemen Beatrix Life TV -jének igazgatósági tagja.

Szabó Győző: szomorú, amikor egy színészkolléga hozza ki a pizzámat!

Szabó Győző nemrég a LifeTV-n bukkant fel, ugyanis meghívták a Bréking című beszélgetős műsorba. Itt többek között arról is szó esett, hogy sok más szakma mellett, saját pályájukat tekintve a színészeket is kedvezőtlenül érinti/érintette a koronavírus-járvány.