Orbánt szétszedték a kommentelői a “világ legjobb szakmunkásai nálunk vannak”-szövegéért

“Nagy szakmunkásvilág van Magyarországon” – kezdett bele Orbán Viktor mondandójába a közösségi oldalára posztolt klipjében, aminek a vére odáig fajult, hogy kijelentette: Magyarország jövője azon múlik, hogy lesznek-e világszínvonalú szakmunkásaink, sőt, a világ legjobb szakmunkásai nálunk kell legyenek….!

Tovább

Orbán: olyat mutatunk a világnak, amit kevesen gondolnak! – Na de miniszterelnök úr….

Orbán Viktor stábjának sikerült olyan politikust Budapestre hozni, aki szívesen mutatkozik a magyar miniszterelnökkel a múlt hét gázosra sikeredett uniós szereplése után. Az új szlovál kormányfő, Eduard Heger látogatása pont megfelel a kritériumnak.

Tovább

Juszt László: Miklós, úgy hiszem téged is elért a hatalmi téboly, ami menetrendszerűen megfosztott a tisztánlátástól!

Kásler Miklós a héten adott interjújában értékelte Magyarország Covid-vírus kezelését. A mondottakból úgy tűnik, az egészségügyért is felelős -ja, már csak papíron- miniszterként az elmúlt egy évet álomvilágban élte, ami nem túl bíztató ránk nézve. Olvasatában minden a lehető legjobban történt, újra “legország” vagyunk, már nem csak Európában, de a világon is.

Tovább

Kiadatja a Magyarságkutató Intézet Szkíta-Hun Szakosztálya Lázár Ervin mesekönyveit, újra gondolva – Cseri László szerint a világ Orbániában

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Tovább