Taxi-ügy: öregebb autókban ugyanannyiért, mint eddig utazhatunk, jöhetnek az iránytaxik, firnyákosabban terveznek ellenőrizni, nagyjából ennyi…..

Érthető, hogy a taxizással foglalkozóknak is meg kell élniük valamiből, tehát ne azon dohogjunk, hogy milyen drága a szolgáltatás. Az azonban elvárható, hogy kényelmes, biztonságos autókban, kulturált kül- és “bellemű” sofőrök a lehető legrövidebb úton vigyék el “utaskát” A-ból B-be. A szerda esti közlönyben megtalálható a változásról szóló rendelet.

Esti csók, Jégmadár, Vitorlás – beindult az új közlekedési államtitkárság

A frissen megalakult Nemzeti Közlekedési Központban (NKK) az elmúlt napokban egyből asztalhoz ültek a MÁV-Start és a Volánbusz vezetőivel, szakembereivel, hogy számos korábban előkészített bővítésről, menetrendi fejlesztésről hozzanak döntést – tudatta Vitézy Dávid közlekedéspolitikáért felelős államtitkár Facebook-oldalán.

Vasúti alagút Budapest alatt 400 milliárdért?

Fürjes Balázs államtitkár azt javasolja, hogy vizsgálják meg a Déli és a Nyugati pályaudvar alagutas összekötésére vonatkozó terveket és a beruházás lehetőségét, amelyre szerinte európai uniós források is szerezhetők. Jöhet az új vasúti alagút.