Találóskérdés: ki az, aki repül, landol, fut és belevág? Persze, hogy Szijjártó!

Szijjártó Péter a tőle megszokott „közvetlenséggel” avatja be mindennapjaiba közösségi oldalán követőit. Iszonyú munkabírását demonstrálandó pénteken sincs ez másként. Miközben a főnök-közszolga a Kossuth rádió stúdiójában „ül és mesél”, addig Ő „ép testben ép lélekeset játszik”. Még jó, hogy pont ott volt a fotósa, akinek köszönhetően ezt mi is láthatjuk.

Zacher doktor tesz Bayer Zsolt mocskolódására, inkább gyógyít tovább

Dr. Zacher Gábor toxikológus elkövette azt a „felségsértést”, hogy megemlítette, Orbán Viktor használhatná arra is a hívei közti népszerűségét „kismagyarországon”, hogy egyetemes fogyókúrát hirdet, amin Ő maga is beáll az egészségesen élni akarók sorába. Bayer Zsolt, az éjjel-nappal éber Orbán-védő, az előbbiért keményen beleszállt az orvosba: „ostoba, öntelt s**gfej”, aki példát mutat mocskosságból és tisztességtelenségből – írta blogján.

Zacher Gábor javaslata: aki duci, fogyjon versenyt Orbán Viktorral!

Zacher Gábor doktor rátalált a megoldásra, ahogy Orbán Viktor közösségi oldalán miként járulhatna hozzá népegészségügyi szempontból hasznosan a magyarok egészséges életéhez. Azt, hogy megfogadja-e a kommunikációs stáb a remek ötletet, nem tudni, pedig ezzel a húzással kézzelfoghatóan jót tenne azoknak akik hivőként követik, és azoknak is, akik ellendrukkerei.

Dr. Kunetz: „melyik a jobb, emberéleteket menteni, vagy népszerűtlen intézkedéseket hozni?”

Kunetz doktor szerint a negyedik járványhullám erősödése miatt egyre nagyobb a terhelés az egészségügyi rendszeren. Úgy véli, mindezt meg lehetett volna előzni, de a kormány szándékosan nem hozta meg a szükséges intézkedéseket.

Mindennapi Kövérünket add meg…. és lőn! Ez a mai: „a mértékkel fogyasztott pálinka bátorságot, a bor bölcsességet ad” – Ja, akkor minden világos…..

Még alig ocsúdtunk fel az örömtől, hogy Kovács Zoltán és Semjén Zsolt megtalálták a vadászati dzsembori alkalmával  az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás pálinkája verseny győzteseit, amikor Kövér László újabb örömhírt jelentett be az ország házában pálesz-ügyben, mint hivatalos fővédnök: megvan Országos Pálinka- és Törkölypálinka verseny győztese is.

Zacher Gábor Önért akadt ki: 2 perc alatt meglehetne tudni, hogy az új betegek közül mennyien oltottak és mennyien nem, ám a kormány titkolózik!

Még mindig nincs arról adat, hogy Magyarországon a koronavírussal megbetegedettek hány százaléka vette fel az oltást, ahogy azt sem tudni, hogy a kórházba, valamint a lélegeztetőgépre kerülők, illetve az elhunytak közül hányan vettek fel egy vagy két, estleg három adag vakcinát, ezért a szájhagyomány útján terjedő adatokra vannak utalva – nyilatkozta Zacher doktor a Portfolionak.

Ha Orbán erre fordítaná népszerűségét, egy szavunk sem lenne!

Nemrégiben még borúlátó járványügyi előrejelzésekkel borzolta a kedélyeket, most viszont önkritikát gyakorol, és azt ígéri, nem jósolgat többet. A nemzet toxikológusától megtudtuk, mit gondol a komcsikról, miért politizált a Fideszben, miért gáz, hogy az átlag magyar szülő napi hét percet beszél a gyerekével és mire fordíthatná „vonzerejét” Orbán Viktor – vezette fel a 24.hu újságírója a Zacher Gábor-interjút.