Kétfarkú Kutyák: igyekszünk addig b@szogatni az érintetteket, amíg képtelenek arra az egyszerű dologra, hogy a város közepén összeszedjék a szemetet

Több száz méteres részen borítja szemét emberiemlékezet óta Zuglóban a Francia út egyik oldalát. A terület a vasúti sínek mellett fekszik és a MÁV tulajdonában van, így legfőbb felelősként a vasúttársaság nevezhető meg. Ugyanakkor szerintem, ha már az államvasutak nem képes összeszedni, akkor Zugló önkormányzata is megtehetné – nem gondolom, hogy ennek a saccra 1 millió alatti költsége különösebben megterhelné a kerületi önkormányzatot, miközben elég sok ott élőnek ez elég fontos lenne – olvasható Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökének bejegyzésében.

A zuglói körzetiorvos végleges döntése: bezár a bazár

Nem tudni, hogy azokat a zuglói lakosokat mennyiben nyugtatja meg a hétvégi orbáni siker-sztori, amit a ténykedése alatti magyarországi viszonyokról felolvasott, de kétlem, hogy politikai hovatartozástól teljesen függetlenül ne kapnák fel a fejüket és gondolnák: mi lesz velem, ha körzeti orvosra lesz szükségem? Az eset messze nem egyedi és az életünkről van (lehet) szó.

Botlatókövet helyeztek az emberek sokaságát megmentő Tóth Potya István emlékére

Botlatókövet helyeztek el kedden Zuglóban a Ferencváros egykori kiváló játékosára, majd edzőjére, Tóth Potya Istvánra emlékezve, aki a második világháborúban üldözöttek sokaságát mentette meg az elhurcolástól és a haláltól.

Na, kinek a neve került újra elő Zuglóval kapcsolatban? Persze, hogy Tóth Csabáé!

Még mindig kapok érdekes információkat arról, hogyan működött – és működik ma is – a Tóth Csaba egykori képviselő által vezetett zuglói MSZP – írta Hadházy Ákos képviselő közösségi oldalán

Önök most visszaüzenték a Fidesznek, hogy még az ő hatalmuk is véges! – Hadházy Ákos stábjának működése nyár végéig rentábilis

Önöknek köszönhetően két nap alatt összejött az az összeg, amivel nyár végéig akkor is tud működni a stábom, ha Kövér László – teljesen törvénytelenül – akár az őszi ülésszak kezdetéig blokkolja az eskütételemet. Nagyon hálás vagyok ezért és rengeteg erőt ad maga a tény is, de a sok kis adománnyal érkező sok-sok biztató üzenet is! – jelentette Hadházy Ákos képviselő közösségi oldalán.

Orbán Viktor hadat üzent a fővárosnak – Liget projekt – Gyors reagálás Zugló polgármesterétől (Exkluzív) – Frissítve!

Alig egy órával ez előtt ért véget Orbán Viktor magyar miniszterelnök „győzelmi” nemzetközi sajtótájékoztatója, aminek egyik legfontosabb bejelentése, az eredti  Liget projekt változatlan kivitelezésének terve volt. Gyors reagálást kértünk a hírre Horváth Csabától a projektben érintett Zugló polgármesterétől.