Cirkuszt a népnek!? Magyarországon megtartják a nemzetközi cirkuszfesztivált mondván "egészségügyi helyzet alakulása lehetővé teszi" - Hétvégi adat: 10 ezer új fertőzött, 366-an meghaltak - Városi Kurír

Sorting by

×

Cirkuszt a népnek!? Magyarországon megtartják a nemzetközi cirkuszfesztivált mondván “egészségügyi helyzet alakulása lehetővé teszi” – Hétvégi adat: 10 ezer új fertőzött, 366-an meghaltak

Csuda egy dolog az, ahogy élnek- és visszaélnek a koronavírus-járvánnyal az “illetékes elvtársak”! Míg erre hivatkozva a Magyar Hang újságíróját nem engedik be az Orbán-tartotta kormányinfóra, addig Fekete Péter kulturális államtitkár ugyanennek a remek kezelésére utalva bejelentette, hogy lehetővé teszi az egészégügyi helyzet, hogy nagyszabású cikruszfesztivált rendezzünk. Hungarikum!

Hirdetés

S lőn csoda….

Fekete Péter Facebook-oldalán közölte, hogy január 11. és 17. között megrendezik a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivált.

“Az esemény különös jelentőséggel bír, hiszen a világ legnagyobb cirkuszfesztiválját, a hagyományosan január végén megrendezett Monte Carló-i fesztivált éppen a napokban mondták le a koronavírus miatt, Budapest szerepe pedig felértékelődik”

– tette hozzá a kulturális államtitkár.

Fekete szerint

Magyarország kivételes helyzetben van most, hogy az egészségügyi helyzet alakulása lehetővé teszi, hogy ilyen rangos nemzetközi eseményeket rendezhetünk.

Az eseményre a cirkuszi előadók legjobbjai érkeznek majd, hogy a szakmai zsűri előtt bemutathassák tudományukat a nagyközönségnek.

A friss koronavírus adatok szerint az omikron variáns már hazánkban is jelen van, a hétvége alatt pedig több mint 10 ezer új fertőzöttet azonosítottak és 366-an haltak meg.

Cirkuszt a népnek – prolongálva?

Vadászati kiállítás….

Ingyen-hepaj….

Meccs minden mennyiségben….

Kitekintő….

Kapcsolódó

Cirkuszt a népnek!? Magyarországon megtartják a nemzetközi cirkuszfesztivált mondván "egészségügyi helyzet alakulása lehetővé teszi" - Hétvégi adat: 10 ezer új fertőzött, 366-an meghaltak

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

  • 2021.12.21 - 08:57
    Közvetlen hivatkozás

    ……és akkor miért is kellett a maffiózóknak a különleges jogrend,kérdem szeretettel?Most van járványhelyzet,vagy nincs?Nyilvánvaló,hogy ez csupán az ellenzék izélgetése miatt lett ismét megszavaztatva a 133 bátor lénnyel….és persze,hogy ennek leple alatt a maradékból,amit még nem nyúltak le,kiszervezzenek még az alapítványaikba néhányszáz milliócskát….

    Válasz
  • Visszajelzés: Orbán Viktor rendkívüli bejelentése! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.