Civil gettó

Miután bebukott a menekültellenes kommunikáció, nem korrigáltak, hanem szokásukhoz híven  meghosszabbították Bicskéig. Már nem csak Soros Györgyre nyomnak mégnagyobb billogot, de a kizárólag általuk hozzá kötött civilekre is.

[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]

Először regisztrálnak, aztán….

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint az átláthatóságot szolgálja, hogy a “Stop Soros” törvénycsomag elfogadása esetén regisztrálniuk kell az illegális migrációt segítő szervezeteknek.
[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]
Völner Pál hétfőn az M1 aktuális csatornán úgy fogalmazott:

ehhez kapcsolódóan az említett szervezetek pénzforgalma is külön számlán kell, hogy megjelenjen, és ennek egyfajta ellenőrzése, hogy a bankoknak ezt a Magyar Nemzeti Bank felé jelenteniük kell. Ha nem tesznek eleget a kötelezettségüknek, akkor a nemzeti bank mellett az ügyészség is jelzést kap, és a bíróságon felléphet ez ellen.

Az még nem eldöntött, hogy renitensség esetén milyen színű és hány ágú csillaggal jelölik őket, de ami késik, ugye…..

Völner felhívta a figyelmet arra, hogy

“a támogatási összeg kétszerese bírságként kiszabható”

a szervezetekre, ha nem regisztrálnak.

Végső esetben sor kerülhet a szervezet törlésére is.

Ha regisztrálnak, akkor a kapott forrásokat nem veszik el tőlük, de van egy 25 százalékos illetékfizetési kötelezettség, amely a törvénytervezet szerint kizárólag határőrizetre fordítható, mivel ezt az Európai Unió “valamiért nem támogatja” Magyarország esetében – mondta Magyarország miniszterelnökének mai nemzeti magyar hangja.

Az államtitkár közölte: a törvénycsomag harmadik eleme a távol tartásról szól: azokat,

akik ezt végzik, támogatják, idegenrendészeti eljárásban ki lehet tiltani a schengeni határ 8 kilométeres körzetéből, vagy külföldi állampolgárok indokolt esetben kiutasíthatók az ország területéből.

A kitiltásból simán lehet körbezárás, hiszen úgy mégis egyszerűbb az ellenőrzésük. Az őrületben talán a legszörnyűbb, hogy mi, a többség sztoikus nyugalommal tűrjük, figyeljük, vagy még azt sem tesszük, hogy ki következik. És, ha nem mi, akkor nyugodtan felsóhajtva hagyjuk magunkat tovább terelni.
[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]
(forrás: MTI)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük