Clooney újra húzogatja Orbán bajszát!

A színész szerint a magyar vezető számára a továbbiakban sokkal nehezebb lesz, hogy igazolja rendszerét. George Clooney megint üzent Orbán Viktornak – írja a Süddeutsche Zeitung nyomán a Népszava.

“Orbán, az autoriter”

A lap szerint bár a filmsztár azt mondja, hogy a világban rengeteg a gyűlölet és hatalmas a megosztottság, január 20-án, Joe Biden hatalomra lépésével sok minden meg fog változni.

Így a magyar vezető számára sokkal nehezebb lesz, hogy igazolja rendszerét, hiszen jelen állás szerint élete végéig Magyarország első embere marad, de nem lesz könnyű számára autoriter hangon megszólalni, ha nem olyasvalaki lesz a Fehér Házban, aki a nép ellenségének nyilvánítja a sajtót. Sőt, ezt még terjeszti is. Szóval Orbán onnantól kezdve nem hivatkozhat arra, hogy az USA is ugyanazt csinálja, mint ő.

A színész abból az alkalomból nyilatkozott,

hogy bemutatták új filmjét, az Éjféli eget, amelyben egy tudóst alakít. A világot éppen katasztrófa érte, az emberiség kipusztult és az Északi-sarkon dolgozó szakember meg akarja akadályozni, hogy visszatérjen a világűrből egy expedíció. A járványról úgy vélekedik, hogy már látni az alagút végét, közel a megoldás, mert több olyan vakcina is van már, amely sikerrel kecsegtet. Ráadásul ezeket villámgyorsan fejlesztették ki.

karácsony

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük