Coca-Cola plakátcsere – A Fidesz és Boldog István azt hiszi, hogy győzött, pedig dehogy!

A hétvégén a Fidesz Boldog István szájával telecsinálta a maga médiáját nagyon is nyílt homofóbiával. Így azután ment az adok-kapok. Végül a Coca Cola, mert az ő plakátjaik hergelték fel a hangulatot, szerdán lecserélte azokat. Győzelem!!!! Egy nagy, nagy túrót!

Jönnek a szivárvány színű Colás üveg-plakátok

Az ízlésesen egymásba karoló hetero- és homoszexuális párokat most mi más válthatná fel, mint a szivárványszínű címkével ellátott Colás-üveg-palkátok. Hajrá!

De mielőtt még eldőlnének a fideszes sikertől az ostobák: a Coca Cola vezetői és főleg tulajdonosai azzal a jóérzéssel dőlhetnek hátra foteljeikben, hogy érdemes volt az Orbán-kormánnyal stratégia szövetségre lépni. Ezek az urak a nagy vízen túl még azt is teljesítik, amit nem vállaltak, azaz néhány milliárd értékű ingyenreklámot a cukrosvizüknek, hiszen amióta Magyarországon van a cég, ennyi ingyen reklámot aligha kapott, mint ebben a néhány napban.

cola

Boldog is boldog

Nyilván Boldog István is olyan, mint a neve, boldog, hiszen megint elért valamit, na jó nem pont azt, amit akart, hanem éppen az ellenkezőjét, a de azért a valami mégis csak valami, különösen egy gondolkodásmódjában szerényen komponált fidesznyiknak.

Egy hozzászólás itt: “Coca-Cola plakátcsere – A Fidesz és Boldog István azt hiszi, hogy győzött, pedig dehogy!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük