Sorting by

×

CÖF-ösködés szerda délben: bi-bi-bí, nem is Orbán a gyáva, amikor nem áll ki vitázni, hanem….. – itt még megoszlanak a vélemények

A helyzet az, hogy bármelyik magára kicsit is adó kricsmiben alapvető kötelezettség, hogy ha az egyik főkolompos, vagy mezei italozó kihívja a másikat a “hóra”, az kimegy, mert különben oda a tekintélye. Magyarországon lassan “iparág” épül arra, hogy bizonygassa: a gyáva megfutamodás a bátorság. Ekkorát fejlődött a CÖF szerint a “mi kocsmánk”…..?

Az ugrásra kész fidesz-civilek…

Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleményt adott ki szerdán ebédidő környékén az alábbi szöveggel:

“A magyar politikai életbe ejtőernyőztetett Márki-Zay Péter – “Mini Feri” – azt mondja, hogy a miniszterelnök gyáva, nem áll ki vele választási vitára.

A civilek nagy többsége ezzel szemben úgy gondolja, hogy egy vitához rátermett, előéletében politikai alkalmasságát is bizonyító kihívóval érdemes eszmecserét folytatni.

A gyáva az, aki tudja, hogy a magyar polgárok soha többé nem engednék a miniszterelnöki székbe, és ezért előjátékként “Mini Feri-féléket” pottyant miniszterelnök-jelölt státuszba.

“Mini Feri” vigyázz!

Gy.F. előre jelezte, hogy a választások után, esetleges győzelem esetén jelöli ki a státuszra alkalmas személyt. Figyelemreméltó előrelátás ez, mert Márki-Zay mindennap bizonyítja, hogy felkészültsége, habitusa legfeljebb hordószónoknak megfelelő.

De ahhoz édeskevés, hogy Orbán Viktorhoz mérje személyiségét.

A CÖF-CÖKA tanácsolja, hogy a szivárványkoalíció hataloméhes vezetőivel vitázgasson, tőlük tanulhat néhány böszmeséget. Karácsony Gergely sorsa kijelölte az utat, ahol szabadon mehet, választva, hogy biciklin, vagy gyalog. A közvéleménykutatások és a Békemenet üzente, hogy az Apró-klán hátterű Gyurcsány Ferenccel akkor sem lehet választásokat nyerni, ha valakinek hasonlóan nagy az egója, mint főnökének.”

Így épül Orbán Viktor fent említett giga-személyisége…..

Épül-szépül az orbán-kép, aminek nagyszerűségét mi finanszírozzuk…. Csak, hogy tudja, ha arról ír a kormánytól nem túl messze álló sajtó, hogy X.Y. elismert külföldi médiaceleb elismerően beszélt Orbán Viktorról, akkor élhetünk a gyanúperrel, hogy valami linkség van a dologban. Így történt ez Dennis Prager esetében, ami egy egyszerű közérdekű adatigénylés nyomán derült ki.

Az amerikai szélsőjobboldal egyik médiacelebje 30 ezer dollárt vágott zsebre,

amikor tavaly nyáron felszólalt a Mathias Corvinus Collegium esztergomi ifjúsági rendezvényén, a 2021. augusztus 5-7. közötti MCC Feszten, illetve szintén nagyjából 30 perces podcast-beszélgetésben dicsőítette az Orbán-kormányt a bevándorlás és melegjogok kemény elutasítása, valamint a sajtó megregulázása miatt – derítette ki a Southern Poverty Law Center és írta meg a Népszava.

  • Dennis Prager Tucker Carlsonnal együtt lépett fel, aki akkor egy héten át Budapestről sugározta politikai showműsorát a Fox Newson, és szintén az volt a feladata a rendezvényen, hogy a nyugati kultúra megmentőjeként áradozzon a magyar keresztény nacionalista modellről.
  • Húszezer dollár jogdíjat kapott Stephen K. Bannon, Donald Trump amerikai elnök egykori főstratégája a Schmidt Mária-féle Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványtól a május 23-i fellépéséért a Várkert Bazárban – derül ki az Átlátszó birtokába került szerződésből.

 

CÖF-ösködés szerda délben: bi-bi-bí, nem is Orbán a gyáva, amikor nem áll ki vitázni, hanem..... - itt még megoszlanak a vélemények

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.