Sorting by

×

CÖF-CÖKA: “…leszögezzük, hogy az ismételgetés perverzióra utal…” – Csak nem a “Magyarország előre megy, nem hátra!” Orbán-mantrára gondoltak?

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az elmúlt 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most csütörtök éjjeli gondolatait olvashatják a napi visszásságainkról.

Semmi sem tud úgy felderíteni, mint két Békemenet között egy jó kis CÖF-CÖKA közlemény

Most épp Márki-Zay ellen kelnek ki, ha jól értem, azzal van bajuk, hogy többször is megismétli kritikáját a kormánnyal szemben. Ezért

“a CÖF-CÖKA figyelmezteti Márki-Zay Pétert, hogy futballnyelven szólva, ‘utánrúgásait’ fejezze be!”

És ha ettől esetleg még nem zuhanna magába, jön a nagy pszichiátriai LELEPLEZÉS:

“Leszögezzük, hogy az ismételgetés perverzióra utal.”

Uramjézus. A Fidesz “papagájkommandója” (copyright Kuncze Gábor) legfőbb kommunikációs technikává tette a folytonos ismételgetést (az ellenzék nemzetellenes, a kormány nemzeti, Soros küldi a migráncsokat, Magyarország működik, Brüsszel kiherélné az óvodás kisfiúkat stb.) Akkor most meg kellett tudnom, hogy ez nem szimpla ostobaság, hanem -juj- perverzió?!?! Nem elég nekünk a járvány meg az infláció, kiderül, hogy perverzek kormányoznak minket. Ha már így van, nem kaphatnánk a CÖF-től részletes képes beszámolót az ismételgetésnél érdekesebb tünetekről is?
Aztán majd végignézzük, ahogy mind lecsúsznak egy ereszen.

Szijjártó éves beszámolója a nemzetbiztonsági bizottság előtt:

“Nem lehet más célunk a hírszerzés területén, mint hogy…közép-európai mércével mérve a legerősebb hírszerzéssel rendelkezzünk.” Közli, ebben “már láthatók az első eredmények”.

Aha. Az első eredmények között itt van pl. a Pegasus, vagy a magánnyomozók dossziéi az ellenzéki jelöltekről. Igaz, ezeket nem a Szijjártó-tárcához tartozó szervek produkálták, (azok közben még a belorusz politikai bűnözőnek is adtak schengeni vízumot), de a büszkeség azért közös!

És tessék mondani, azt honnan fogjuk megtudni, hogy már mi vagyunk a legerősebb hírszerzők (is), és végre hátradőlhetünk egy kicsit?

Én már szeretnék.

Forrás

Kapcsolódó

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.