CÖF – röffff

A Fidesz civilszervezete nem bírja a konkurenciát, menetelni, tüntetni, kiállni csak nekik lehet és kizárólag közpénzből. Erős felütésekkel tarkított közleményben ordít kígyót-békát a szombati kormányellenes tüntetés résztvevőiről.

“Gyászfelvonulás”

Az MTI-nek átadott iromány a maga nemében páratlan, olvasság ehhez méltó gyanakvással:

„Az országgyűlési választások vesztesei a magyar emberek megérdemelt nyugalmát megzavaró tüntetéseket szerveznek a demokrácia és államiságunk ellen. Az ellenzéki pártok részvételével, a Soros NGO-k támogatásával és a LIBE bizottság jól időzített hazugságainak napvilágra kerülésével vannak, akik saját népük kétharmados akaratával is képesek szembefordulni.

A valóság az, hogy gyászfelvonulást tartanak az ultraliberális eszmék végelgyengülését észlelő, hatalomra éhező álszövetségek.

Európában a többség erkölcsét a zsidó-keresztény alapokra épülő kultúra határozza meg. Aki ezeket az erkölcsi alapokat elutasítja, annak felhívjuk a figyelmét a jogállamiság szabályaira és ennek betartására kérjük a rendfenntartó erőket is.

A bolsevik-kommunista ellenforradalmi hagyományokkal élni veszélyes forgatókönyv. A magyarországi ellenzéki pártoknak, a vereség tapasztalatait elemezve nem hőbörgésre, hanem átgondolt megújulásra van szükségük. A brüsszeli bürokráciának pedig előbb-utóbb tudomásul kell vennie, hogy az európai emberek otthonukat ajtóról ajtóra fogják megvédeni az illegális bevándorlás és a terrorizmus ellen. Az uniós összlakosság tudja és vallja, hogy a haza minden előtt és a nemzetállamok szuverenitása nem kerülhet kufárok kezébe.

Békesség a menetelőknek!”

Ne üljön fel a csapból is folyó elrettentésnek!

Ezt jó, ha tudja a szombati tüntetésről

Szellemi honvédelem – a CÖF-CÖKA újra támad

Lomniczi ugyan doktor, de nem olyan! – fertőzés útján terjedő rákot vizionál

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük