Beégtek az összeesküvéselmélet covid-lovagjai! Összekeverték a gitárpedál rajzát egy chipével

Az összeesküvés-elméletek hívei összetévesztették a gitárpedál műszakirajzát a „5G Chip-”ével.  Azt állították, hogy a COVID-19 vakcinában szerepelő chip rajzát tették közzé, ami a konteo-hívők szerint nyomon követheti a polgárok mozgását.

Ez a chip, nem chip

Az olasz összeesküvés-elméleti szakemberek figyelmeztetik a lakosságot egy „5G Chip” -re, amely állításuk szerint COVID-19 vakcinákba került. A szóban forgó chip széles körben elterjedt képe azonban, mint kiderült, a Boss Metal Zone gitárpedálpedál rajza.

A MusicTech képén az állítólagos „COVID 5G Chip” diagramja látható, pedig dehogy:

chip

Mario Fusco, a Redhat vezető szoftvermérnöke tweetelt, hogy megjelölje a félretájékoztató képet, amelyet azok küldtek szét, akik mindent feltettek egy összeesküvéselmélet minél szélesebb körű elterjesztésére a Covid-19 elleni oltásról.

“Itt, Olaszországban, az emberek elkezdték megosztani ezt az ábrát, azt állítva, hogy ez az 5G chip diagramja, amelyet behelyeztek a COVID vakcinába” – írta. „A valóságban ez egy gitárpedál elektromos áramköre”.

A legveszélyesebb mindig a professzionálisan elkészített hazugság

Az alábbiakban egy halálosan (?) pontosan kitervelt konteót ismertetünk, és nem azért, amiért más esetekben, -mert hazug, de érdekes- hanem azért, hogy ha belefutsz magába az elméletbe, vagy annak valamiféle mutációjába tudd, hogy egy gyilkos dologgal állsz szemben. Amikor észbekaptak a szolgáltatók és elkezdték irtani, már késő volt, hiszen az összes közösségi csatornán tarolt egy közel 26 perces videó, amely szerint a filmkészítők

”Leleplezik a tudományos és politikai elit tagjait, akik a globális egészségügyi rendszerünk átverésével foglalkoznak”.

(A videó menüpontjai között megtalálható a magyar feliratozás is. Nézd meg, de ne add tovább!)

A film kritikátlanul felhasznál majdnem minden már megcáfolt és minden bizonyíték nélküli, ám terjengő elméletet és állítást.  (Városi Kurír)

chip

 

Egy hozzászólás itt: “Beégtek az összeesküvéselmélet covid-lovagjai! Összekeverték a gitárpedál rajzát egy chipével

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük