De annak bármire: mert ahol bűnszervezet van hatalmon, mint Orbániában, ott senki és semmi sincs biztonságban. A tulajdon sem.
[mnky_ads id=”3427″]

Romlott báj

A Magyar Liberális Párt ombudsmannal meg alkotmánybírósággal „fenyegeti” azokat az „önkormányzatokat”, amelyek Soros-ellenes, helyi civileket megbélyegző nyilatkozatot, állásfoglalást, netán rendeletet(?) fogadnak el. A bűnszervezet persze rögtön reagált, a már régen megszokott (nem lett volna szabad megszokni!!!) aljas-hibbant migráncsozó sorosozással.

Van valami romlott bája ennek a fideszes megnyilatkozásnak: nem csupán arról van szó, hogy az előadottak sértik az utolsó érvényes – köztársasági – magyar alkotmányt, hanem arról is, hogy ütközik a Fidesz kreálta zalaptákolmánnyal is.

Ez utóbbin persze bármikor „segíthetnek”: ha úgy tartja Orbán úri kedve, még karácsony előtt   módosíttatja a zalaptákolmányt, hogy „jogilag minden rendben legyen”… Mert Orbánia jogállam, ugyebár!

A liberális sajtótájékoztatóra reagáló fideszes handabanda egyrészt polgári társadalomban alapvető jogokat ignorál, másrészt olyan jogokat vindikál a hatalomnak, amelyek azt semmiképpen sem illetik meg: „minden magyar településnek és önkormányzatnak joga van eldönteni, hogy kit fogad be és kit nem”, továbbá: „kér vagy nem kér a Soros György bevándorlásszervező irodából”.

A fentiek szerint tehát ha van bérbeadható ingatlanom, nem magam dönthetem el, hogy kiadom-e és ha igen, kinek, hanem, úgymond, a „település”, az „önkormányzat”. Arról nem szól a fideszes hadova, hogy a „településnek”, az „önkormányzatnak” kell-e indokolnia állásfoglalását, s az esetleges indoklásnak hitelesnek, tényszerűnek kell-e lennie. Ha igen, akkor máris bukott a Soros-féle „bevándorlásszervező irodák” elleni ocsmány hecckampány…

De van tovább is.

Nem a magam szándékán múlik, beköltözöm-e egy településre, hanem az „önkormányzat” joga annak eldöntése, „befogad-e”…

S ha nem akar „befogadni”, akkor mi lesz..? Kellene fideszes útmutatás arról is, milyen alapon utasíthatja el egy „település”, egy „önkormányzat” a „befogadásomat”: okvetlenül szükséges „kitagadásomhoz”, hogy Soros-bérenc legyek? S ezt a „településnek” bizonyítania is kell majd..?

Kérdés az is, elegendő ok-e a beköltözés „megtiltásához”, ha a „településnek”, az „önkormányzatnak” nem tetszik a származásom, esetleges vallásom..? Ha például cigánynak vagy zsidónak minősít..? Keresztény migráncsként beköltözhetem-e, muszlimként pedig nem..? Mi legyen a materialista „belgákkal”? Egyelőre bizony „joghézag” van…

Ha a „település”, az „önkormányzat” „joga” annak eldöntése, „kiket fogad be”, akkor – ugye? – szankcionálni kell az „engedetleneket”. A legegyszerűbb és vélhetően kellően visszatartó erejű eljárás, ha megjelölik azokat az ingatlanokat, amelyeket „jogsértők” bérelnek, laknak…

Ha ez nem bizonyulna elégségesnek, akkor még mindig lehetséges például ku-klux-klanos demonstrációkat szervezni ellenük. Esetleg mozgósítani az egykori nemzeti elkötelezettségét (a Fidesz véleménye szerint) megtagadó Jobbik által cserben hagyott Betyársereget.
[mnky_ads id=”3390″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét