Csak egy rókaharapás, és a tyúkhúslevesből családtag lett - Városi Kurír

Sorting by

×

Csak egy rókaharapás, és a tyúkhúslevesből családtag lett

Különös lény az ember. Egy brit baromfi, egy kiérdemesült tyúk,  sokat tudna erről mesélni. A gazda természetesen tápláléknak tekinti az állatait, úgy is tartja, hizlalja a libát, tyúkot, malacot – ám előfordul, hogy jótékonysági düh uralkodik el rajta, és akkor minden megváltozik.

Hirdetés

Ez a tyúk nem is tudja, mit köszönhet a rókának!

Egy sussexi családi gazdaságban, a hátsó udvarban történt az alábbi eset. Történetünk hősnője, egy kövér tyúkocska buzgón kapirgált, kotkodácsolt, és persze szorgosan tojt a család örömére., Sorsa meg volt pecsételve: a baromfi nem is sejtette, de ha egyszer kitojja magát, sok szódabikarbónával tűrhető tyúkleves lehet belőle.

Csakhogy egy éjjel betört a farmra egy róka, és kegyetlenül megsebezte a tyúkot. Ez a sokkoló éjszaka azonban nemhogy tragédia lett volna. ellenkezőleg, furcsa módon meghozta a pipi szerencséjét. A gazdát mélyen megindította a tyúk szenvedése, és ezután már nem a baromfi megkajálására hajtott, hanem legfőbb céljává vált meggyógyítani a sebesültet…

A brit baromfitulajdonosnak már az idő és a pénz sem számított: fél éves kezelést sem sokallt! A farmra rendszeresen „madárgyógytornászt” rendelt, aki különleges fizioterápiás kezelést alkalmazott (valószínűleg ez legalább olyan ijesztő volta tyúkeszű jószág számára, mint amilyenek a róka fogai voltak, de a kezelésbe nem hal bele – sőt). A szárnygyakorlatok, lábgyakorlatok és nyújtó gyakorlatok gyorsan hatottak, és egyre jobb formába hozták a csodával határos módon megmenekült baromfit.

Arról pedig ezek után szó sem lehetett, hogy a kiérdemesült szárnyast bármiféle levesesfazék és szódabikarbónás húspuhítás fenyegetné.

Ki érti az embert?…

Forrás: Daily Mail

Állati! Bábáskodnak társaik szülésénél a nőstény bonobók

Állati! – 9 kép, amit látnod kell

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.