Csak jó minőségű alkoholos kéztisztítót vegyen!

Az alkoholos kéztisztító minden háztartásban és munkahelyen elkél. Gyorsan és hatékonyan tisztíthatjuk meg vele a kezeinket, méghozzá anélkül hogy vízre lenne szükségünk.

Ez roppant jól jöhet akkor is, amikor túrázni megyünk a természetbe, és elmajszolnánk az útra vitt szendvicset, de előtte megmosnánk kezünket. Amúgy sem árt, ha mindig van egy a táskában, gondoljunk csak a tömegközlekedés során összeszedhető bacikra.

Gyógyszertári alkohol jó kezekben hasznos

Nem hiába kapható alkohol a gyógyszertárakban, hiszen nagyon hasznos tud lenni. Első sorban a sebek fertőtlenítésére használják, mivel nemcsak igen kényelmetlen csípő érzést hoz magával, de a baktériumokat is elpusztítja. Ezzel pedig semmilyen fertőzésnek nem ad esélyt. Néhányan inkább alkoholt vásárolnak az alkoholos kézfertőtlenítő helyett, hogy házilag keverhessék ki a kéztisztító folyadékot. Ez a művelet hozzáértő kezekben még akár sikeres is lehet, de ha kizárólag az internetes receptekre támaszkodunk, akkor inkább ártalmas lehet, mint hasznos.

A legjobb kézfertőtlenítő

Kézfertőtlenítő gél, folyadék, alkoholos kéztisztító, hidrogén peroxiddal, gél 35 ml, 1000 ml és még lehetne folytatni a sort. Na de melyik a legjobb? A válasz az igényekhez mérten változhat, azonban csak megbízható helyről vásároljunk, akkor nem lehet baj belőle! Ellenkező esetben sajnos igen ártalmas és még fájdalmas is lehet a termék használata. Megvehetjük az interneten is, ebben az esetben viszont csak minősített webáruházból rendeljünk.

Kullancsriasztó gyógyszertár, csak ez használ?

Nyakunkon a nyár, így végre kiszabadulhatunk a négy fal közül, és élvezhetjük az anyatermészet kincseit. Fontos, hogy megfelelően fel legyünk készülve. Kullancsriasztó, szúnyogirtó spray mindig legyen nálunk! A kullancs elleni védekezési formák ma már igen változatosak. Ott van a jól bevált gyógyszertári szer, ami kicsit kellemetlen szagú ugyan, de annál hatásosabb. Ha nem nagy rajongója ennek, akkor ott az ultrahangos kullancsriasztó karkötő, kullancsriasztó pumpás kivitelben és persze a kullancsriasztó spray. Ahogy már az előbbiekben is említve lett, itt is érvényes, hogy amennyiben megbízható helyről veszi, úgy mindegy, hogy melyik formátumra voksol, hatásos lesz.

Melyik a legjobb szúnyogirtó?

A csodás nyárnak egy igen kellemetlen velejárója a szúnyogok végtelen hada. A tudománynak hála ma már ez ellen is lehet védekezni. A házban megvédenek a különböző konnektorba dugható riasztók. Ha pedig a természetben bóklásznánk, akkor a spray lesz a legjobb barátunk. Ebben az esetben is ódzkodjunk a kétes forrástól!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük