Megőrült a világ! – gondolhatja az, aki kitalálta azt a sületlenséget, amit először a miniszterelnöknek adtak a szájába, és azóta minden Fidesz-csapból folyik, hogy Sargentini jelentése azért hamis, mert nem beszél magyarul. Tényleg van, aki az okfejtés hallatán nem neveti szembe annak mondóját?

Hungarikum a XXI. században Európa közepén

Mielőtt még valaki döngetné a mellét a hungarikum szó olvastán, ez nem abból a fajtából való, aminek pozitív az előjele!

- Hirdetés -

Költői, de azért kérdések

Tényleg annyira lenéznek minket Orbánék, hogy a nacionalista hevület felülkerekedik a józan eszünkön? És mi tényleg annyira ostobák vagyunk, hogy ezek után sem csökken radikálisan a hívők száma?

És tessék mondani….

Akik dicsérik a regnálót, azoknak is meg kell tanulniuk magyarul? Vagy a jó szó bármilyen nyelven jöhet? Salvini, Erdogan, Putyin, vagy a belga újnácik közös magyar nyelvtanfolyamra járnak?

Egy vasárnapi sajtótájékoztatón Böröcz László, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője vállalta fel a hálátlan epizódszerepet és mondta bele kamerába, mikrofonba a fent tárgyalt sületlenséget.

A héten az Európai Parlamentben (EP) a bevándorláspárti erők meg akarják bélyegezni Magyarországot és a magyar embereket, amiért elutasítják a migrációt.

Úgy fogalmazott: Judith Sargentini

“a Soros-birodalom közreműködésével egy politikai vádiratot készített Magyarország ellen”.

Felszólított

Az EP-ben ülő ellenzéki képviselőknek most újra lehetőségük van megmutatni, hogy a bevándorláspárti erők vagy pedig a magyar emberek oldalán állnak

– hangoztatta Böröcz László, hozzátéve: a magyar emberek már többször kinyilvánították, hogy elutasítják a migrációt.

Bohózatba illőnek nevezte, hogy egy olyan magyarul nem beszélő holland zöldpárti képviselő készített átfogó jelentést Magyarország helyzetéről, aki csupán kétszer-háromszor járt itt, ráadásul olyan ügyeket is kritizál, amiket már rég lezártak az Európai Bizottság előtt.

Mindezt az MTI-n keresztül adták hírül, nehogy valaki lemaradjon róla. Az, hogy miként reagál az ellenzéknek mondott “sokpárt” az erőteljes kérésre, a jövő zenéje. Reménykedni lehet csak, hogy nem veszítik el a fejüket és más, eddig ismeretlen okok sem vezetik őket tévútra.

(forrás: MTI)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét