Csak pislogsz mint a moziban . Újabb rohamra indul az RTL+, A vadonatúj Valami Amerika sorozattól, a Mellékhatás 2. évadáig

Rövid időn belül a streaming-felültet kedvelők egyik fontos találkahelye lett az RTL+. Nem is csoda a gyors siker, hiszen olyan exkluzív tartalmakkal indított, mint a Zámbó Jimmy életét feldolgozó „Király,” vagy a még jelenleg is hétről hétre új részekkel jelentkező „Ki vagy Te?”, illetve az „Apatigris”.

Valami Amerika!

Bombaként robban Kolosi Péter tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes bejelentése, hogy az ország egyik kedvenc vígjátéka, a mára már kultfilmmé vált Valami Amerika sorozattá formálva tér vissza képernyőkre a az RTL+ streaming felültén és ezt is, ahogy a filmtrilógiát, Herendi Gábor rendezi. Herendi megszerezte már a jártasságot a filmsorozatok készítésében is, gondoljunk csak a Brigi és Brúnó szitkom-szériájára, amely éppen az elmúlt évben tért vissza 20 év pihenő után a képernyőre.

Mellékhatás 2. évad

A programigazgató beszélt a többi között arról is, hogy hamarosan bemutatják a 2020. tavaszán indított nagy sikerű Mellékhatás című sorozat második évadát is, ugyancsak az RTL+-on. A sorozat nagy számú követőtábora régen várta ezt a hírt.

Kalamár Tamás sem pihen

A magyar fejlesztésű napi sorozatok úttőrője, a „Barátok közt” alapító-producere Kalamár Tamás a „Bátrak Földje” 2020-as bemutatója után most szintén új sorozatra készül – jentette be Kolosi Péter.

Végezetül egy rossz hír

Legalábbis azoknak, akik kedvelték, az RTL+ indításakor szintén sikeres, bár nagyon megosztó sorozatát a „A Nagy Fehér Főnök”-öt. Ez a sorozat nem folytatódik, mert az eredeti változat cseh szerzője minden sorozatból csak egy évadot írt, így a Magyarországra adaptált produkciónak sem lesz második szezonja.

A mostanában egyre szaporodó előfizetéses platformok között úgy tűnik, a továbbiakban is számolni kell az RTL felületével.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pin It on Pinterest