Városi kurír
A napi fontos.

Csak retek diktátorok fogadnak el ajándékokat retek oligarcháktól, és az ajándékok amúgy adókötelesek!

Szóval barát – nem röhög! – és ajándék!

0 558

Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy Orbán Viktor nem az adófizetők pénzén repked a világban egy 17 milliárd forintos géppel, melynek az üzemeltetése óránként 5 millió – azaz 5 000 000 – forint, plusz a reszli (kaja, pia, nők, transzfer).

ÉRTVE? NEM AZ ADÓFIZETŐKÉN! (Ooopsz! Ezek meg mi lennénk.)

Hanem a barátjáén! Ja! Aki nem ismerné a barát fogalmát fideszéknél, lefordítom: Az ország 2. számú oligarchája (strómanja?) nyújt apró(!?!) szívességet, és ettől persze teljesen elvonatkoztatva, MONDOM, VÉLETLENÜL az ország 2. számú oligarchája (strómanja?) kap állami megrendeléseket százmilliárdos (Vagy legyen ezermilliárdos? Tőlem! Nem mindegy??), és apróbb bankmentő kis viszontszivességeket. Itt a vége az edukációnak! Jegyezzétek meg: ez a barát hevenyészett jelentése, „azon” a fertályon!

Arra most ne is kalandozzunk el, ha egy rendőr kap egy bocicsokit, hamutartót, bármit, akkor leszerelik, felnégyelik és darabjait elrettentésként az ország négy sarkára tűzik, miközben a sajtó hosszas eszméket futtat a korrupcióról, bűnözői befolyásolásról, FEHÉRGALLÉROS BŰNÖZÉSRŐL.

Meg azt is hagyjuk most,

hogy a Fidesz becsületbajnok kiscsikó korában még egy komplett kampányt, egy hányás újságot (Haha! Magyar vizsla. Megvan?) szentelt Medgyessy 2 milliós órájának! (Két milla? Haggyadmá’! Manapság Rasika zoknija többet ér, három nap intenzív használat után is!)

Szerintem arra sem érdemes sok szót vesztegetni, hogy néhai Kádár Jánosnak külön raktárat tartottak fent, ahol a kormányőrség szigorú őrizete mellett a legutolsó, ajándékba kapott réz sípot is lajstromba vették, és Kádár elvtárs is csak vasár- és ünnepnapokon nézhette meg azokat.

Tekintsünk el attól is, hogy szétlopják az agyunkat, és közben a kis, milliárdos csecsebecséiken piálva röhögnek szembe bennünket. Bennünket! (A NER-ben gondolkozók-élők kedvéért: a nemzetet, régies szóval: a népet.)

Szóval barát – nem röhög! – és ajándék!
Lássuk, mit is ír erről a NAV! Betűzöm:

„1) Személyi jövedelemadó

Ha egy magánszemély egy másik magánszemély részére pénzt vagy egyéb juttatást nyújt, a juttatás adókötelezettségét a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény [a továbbiakban: Szja tv.]rendelkezései szerint kell megítélni.
Az Szja tv. 4. §-ában foglaltak értelmében a magánszemély által bármely jogcímen és bármely formában (pénzben és/vagy nem pénzben) mástól megszerzett vagyoni érték bevételnek minősül. Nem pénzben megszerzett bevételnek tekinthető az elengedett, átvállalt tartozás, illetőleg a magánszemély helyett teljesített kiadás, befizetés is.
ÍGY PÉLDÁUL BEVÉTELE KELETKEZIK EGY MAGÁNSZEMÉLYNEK, HA EGY MÁSIK MAGÁNSZEMÉLY BIZTOSÍTJA RÉSZÉRE EGY ESEMÉNYEN, RENDEZVÉNYEN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTELT ÉS A MEGHÍVOTT HELYETT FEDEZI A RENDEZVÉNYEN KIFEJTETT TEVÉKENYSÉGGEL, A RÉSZVÉTELLEL KAPCSOLATBAN FELMERÜLŐ KÖLTSÉGEKET.”

Jó! És akkor mondjuk el saját szavainkkal:

Csak retek diktátorok fogadnak el ajándékokat retek oligarcháktól, és az ajándékok amúgy adókötelesek!

Akkor most kérdezem mérhetetlen tisztelettel: mi a búbánatos, harmatos lófa… szóval mi a piklit talál még ki a díszes társaság, talpig becsületes nemzetvezetőjük termetes popója védelmében?

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ