Csak semmi kötöttség (kötődés?)! – a 4 legszabadabb csillagjegy

Ezek a csillagjegyek sosem javulnak meg. Nem szívesen kötelezik el magukat, inkább élik a saját elveik mentén az életüket. Mindez pedig a 4 csillagjegy esetében azt jelenti, nem könnyen mondják ki a boldogító igent. Az elköteleződés ugyanis az egyik legrémisztőbb gondolat számukra. 

A Vízöntő a legszabadabb csillagjegy

A Vízöntő lazának, vidámnak, gondtalannak mutatja magát. A lelke mélyén ugyanakkor retteg az elköteleződéstől, a házasságtól egyenesen menekül, mert attól fél, ha átadja magát a szerelemnek, darabokra törik a szíve. Ha a félelme ráadásul be is következik, még kevésbé nyitott az elköteleződés felé. Úgy gondolja, ő nem áll készen a komoly párkapcsolatra, a házasságra pedig végképp alkalmatlan. Rendkívül önálló, tudja, mit akar, valójában nincs szüksége támogatásra ahhoz, hogy megállja a helyét a világban. A szabadsága egyébként is mindennél és mindenkinél fontosabb, és ebben ő egészen biztosan sosem változik és sosem javul meg.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod!
(2020-10-18)
A mai napon energikus és optimista hozzáállásának köszönhetően szinte vonzza az emberek figyelmét! Amellett ugyanakkor, hogy élvezi a kiemel figyelmet, törekedjen arra, hogy az önhöz közeledni szándékozók népes táborából még kellő időben kiszűrhesse azokat, akik csak kihasználni szeretnék.  Pluszenergiáit a saját céljaikra fordítanák, ugyanis ilyenek is akadhatnak közöttük, nem csak olyanok, akik csupán csak csapódni akarnak a sikeresebbhez, hogy ellessenek egy-két trükköt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük