Csányi – Magyarország második leggazdagabb embere – szerint azért kell női labdarúgás, hogy meghozza a kedvet a férfi focihoz….

Év végi interjút adott a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke az M4Sportnak, a negyedórás beszélgetés közben a női foci magyarországi helyzetéről is szó esett – szúrta ki a 444.hu.

Csányi Sándor szerint nagyon színvonalas meccseket lehet látni a női labdarúgó-mérkőzéseken,

“másrészt pedig jelentős segítséget jelentenek a női labdarúgók abban, hogy érdeklődést keltsenek a gyermekeinkben később a férfi labdarúgás iránt is.”

Az MLSZ elnöke elárulta: próbálták kötelezővé tenni az NB1-es csapatok számára, hogy indítsanak női felnőtt együttest is,

“de elég nagy volt az ellenállás.”

Hozzátette: nem adták fel, de most visszaléptek, és megelégszik a szövetség azzal, hogy az utánpótlás korosztályban már játszanak lányok.

Továbbvíve a magvas gondolatmenetet,

az is remek dolog, hogy vannak női politikusaink is, hiszen ennek köszönhetően elképzelhető, hogy egynémely serdülő, a politika iránt érdeklődő kamaszban felébred a vágy, hogy odafigyeljen, mi is történik hazánkban. Ennek köszönhetően még az is megeshet, hogy nem csupán “átfolyik” az agyán a kormánypropaganda, hanem elkezd a mélyére ásni, elgondolkodik azon, hogy jó-e az, ami az országban folyik.

Médiatúlsúly, vagy fogyókúra

Ha így vesszük, akkor Csányi Sándor akarva, akaratlanul arra ösztökélheti a felnövőben lévő generációt, hogy ne érje be a könnyen emészthető lózuggal, hanem legyen saját véleménye. Na de OTP-vezér úr! Még megüti a bokáját az ilyen kétes üzenetekkel!

“Nemzetstratégiai jelentőségű” lett a Fidesz média-gigásza, coki mindenkinek, aki vizslatná!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük