Csányi szorult helyzete - "az UEFA mindent bizonyított, Viktor, szólj már rá Petire, hogy ne öntsön olajat a tűzre!" - Városi Kurír

Sorting by

×

Csányi szorult helyzete – “az UEFA mindent bizonyított, Viktor, szólj már rá Petire, hogy ne öntsön olajat a tűzre!”

A Magyar Labdarúgó Szövetség tegnap közleményben ismerte el, hogy az UEFA mindent videofelvételekkel bizonyított: rasszizmust, buzizást – a német rendőrség a náci jelképeket is -, amelyek miatt három hazai válogatott mecset zárt kapuk mögött kell lejátszania a magyar válogatottnak. (A harmadik felfüggesztve, plusz fizetnünk is kell 100 ezer euró büntetést.) – kezdte Facebook-bejegyzését Gréczy Zsolt.

Hirdetés

A Csányi Sándor vezette MLSZ közleményéből.

 • “a) Magyarország-Portugália
  – „ANTI-LMBTQ” molinó többszöri felmutatása (fényképpel igazolt)
  – „Cristiano homosexual” rigmus többszöri skandálása (hangfelvétellel igazolt)
 • b) Magyarország-Franciaország
  – Black Lives Matter (térdelés) elutasító molinó többszöri felmutatása (fényképpel igazolt)
  – „Buzi franciák bonjour” rigmus többszöri skandálása (hangfelvétellel igazolt)
 • c) Németország-Magyarország
  – „LMBT? Nein, Danke” molinó többszöri felmutatása (fényképpel igazolt)
  – „Deutschland, Deutschland homosexual” rigmus többszöri (és himnusz alatti) skandálása (hangfelvétellel igazolt)”

 

A külügyekért felelős Szijjártó Péter komcsi munkásőröknek nevezi az UEFA-t, amelynek alelnöke Csányi Sándor

Csányi meg majd ezt is benyeli, és aligha fogja nyilvánosan számon kérni Szijjártón, hogy de hát az UEFA mindent bizonyított, Viktor, szólj már rá Petire, hogy ne öntsön olajat a tűzre.

Gréczy szerint

az Orbán-kormány a futball EB kapcsán szégyenpadra ültette Magyarországot. A magyar válogatott tisztességes szurkolói sem tudnak kimenni a stadionba, mert néhány ezer náci ezt műveli, egyúttal terrorizálva a normális többséget.

Az MLSZ milliárdos veszteséget kénytelen elviselni a zárt kapuk miatt, a focisták telt ház helyett néma csendben iparkodhatnak.

DE AKKOR ORBÁN MIÉRT ÁLL A BUZIZÓ, RASSZISTA, HOROGKERESZTET VISELŐ BRIGÁD MÖGÉ?

-teszi fel a költői kérdést Gréczy, majd véleményezi is:

A válasz egyszerű: mert ez a hivatalos politikája, ez a csoport ezt támogatja. Történik mindez a homofób törvény körüli botrányok, és az uniós fellépés árnyékában. Ez a csoport már “bizonyított”, amikor hadba hívta őket 2006-ban, szükség lehet rájuk 2022-ben is. Nekik elég lesz annyit mondani: ki az utcára, mert szivárványos emberek mennek be az iskolába, Trianon nekik az smafu, megszűnik a futball Magyarországon, és jönnek a koszos niggerek, hogy elvegyék a munkádat. Ezért áll Orbán e brigád mögé, pedig meg is lehetne tisztítani tőlük a stadiont. Csányinak például ez lenne az érdeke.

Kínos lehetett bokázva elfogadni a büntetést….

Adott volt egy erőn felül teljesítő magyar válogatott, akik majd megint hallgatnak:

senki nem meri majd kimondani, hogy ezekből az alakokból nem kérünk, mi telt házat akarunk, sportszerű, tisztességes szurkolással.

És amikor jön a zárt kapus meccs, a világsajtó megint megírja, hogy ez azért van, mert a magyarok “olyanok.”

 

uefa

Hirdetés
átver

5 hozzászólás

 • 2021.07.11 - 12:10
  Közvetlen hivatkozás

  Csányi et. miért nem mész nyugdíjba? Nem lenne az olyan rossz! Ha mindig befizetted! Vagy már megszokásból nyalsz! Mert a vagyonodat azért a mi betéteinkből szedted össze.

  Válasz
 • 2021.07.11 - 14:59
  Közvetlen hivatkozás

  Viktor és vizfejü primitiv Szijjártója, a legaljasabb hitleri szemét akiket a világ hord,,ezeket el kell itélni, kár hogy nincs halálbüntetés….

  Válasz
 • 2021.07.11 - 21:21
  Közvetlen hivatkozás

  Miért nem fogalmaz pontosan Gréczy Zsolt? Ezek a szurkolók nem nácik, hiszen a nácik legfőbb jellemzője az volt, hogy a zsidókat aljas módon ki akarták irtani.
  A Fideszt viszont Izrael népének vezetői segítik hatalomhoz, és a zsidó nép érdekeit képviseli a magyar nép érdekeivel szemben, háta mögött Izrael népének vezetőivel és ezzel a díszes szurkolótáborral. Vagy Gréczy úr véleménye szerint a Trianonnál területet vesztett magyar nép érdeke, hogy támogassa a palesztinok területvesztését?
  Hogyan akar a DK politizálni, ha felrúgja a demokrácia alapvető szabályait?
  SENKI, azaz SENKI sem mentesülhet a bírálatok alól.
  Annál is inkább, mert a szégyenben is mindannyiunknak osztozni kell!

  Válasz
  • 2021.07.12 - 02:06
   Közvetlen hivatkozás

   Maradjunk annyiban, hogy bizony ezek a szurkolok NACIK ! IS! es mindenkit kiirtananak, aki nem tetszik nekik, es akire ramutat a fo”ni, hogy neki nem kedves nepreteg!
   A magyarok egyre jobban hasonlitanak a turk, kipcsak, es egyeb nomadnak indulo nepekhez, az erkolcsi moraljuk mar minuszos, nem is nulla! Megsertodnek a jogos kritikatol, nem tetszik nekik, hogy mas is felszolal akkor, ha bantjak, vagy megalazzak. Ugy latszik, ez nem tetszik a foninek – pedig ez jar nekik! A csanyit egyaltalan nem sajnalom, – ugy erezte, hogy a penzeert bekerulhet egy ilyen hatalmas szervezetbe – hat nezte volna meg, hogy magyar reszrol kiket is visz be oda? Ha pedig nem tudja megvalogatni a magyar szurkolokat, akkor mondjon le, es kerjen bocsanatot a megsertett nemzetektol, a lebuzizott Christiano Ronaldorol (tole kulonosen, mert O a magyar gyerekek fele jotekonykodott sokat! – mig gondolom ez egyetlen kitetovalt, kigyurt borfeju egybitesrol sem mondhato el.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.