Csekkold a hétvégi horoszkópod! Hiába kezdődik új hónap, téged továbbra is ugyanaz foglalkoztat: hogyan…

Szombaton 2022. szeptember első hétvégéjére ébredsz, ideje egy finom kávé mellett eldönteni, mit csinálsz az előtted álló két napban! Aktív, vagy passzív pihenéssel töltenéd szívesebben az időd, esetleg dolgoznod, tanulnod kéne inkább? Nem egyszerű…. nézz bele, mit javasol a horoszkóp, hátha segít a döntésben!

Kos

Szeptember első hétvégéjén megint a családod, ill. a szüleid miatt pattanhat ki vita köztetek. Pedig egyikőtök sem akarja összetűzéssel kezdeni az új hónapot. Emlékezzetek, és emlékeztessétek egymást arra, hogy ti egy csónakban eveztek! Ezzel megelőzhető a konfliktus…

…Ámor hétvégi üzenete….

Most kissé türelmetlen lehet szíve választottjával szemben, ami talán annak köszönhető, hogy látszólagos érdektelenséget mutathat szerelmük irányába. Ezt nem feltétlenül azért teszi, mert bármi problémája lenne kapcsolatukkal, lehet, hogy csupán csak elterelik bokros teendői a figyelmét. Derítse ki mi az igazság!

Bika

Nem indul a legfényesebben a szeptember. Szombaton az utakon, vasárnap otthon kell óvatosnak lenned. Apró baleset ronthatja el a hétvégédet. Vigyázz magadra! És hallgass a szerelmedre! Tudd, hogy jót akar neked! Egy szó, mint száz felesleges felcsattannod, ha szól neked.

…Ámor hétvégi üzenete….

Ma olyannyira elfoglalt lehet, kedves Bika, hogy azt sem tudja, hol áll a feje, nem, hogy még azon morfondírozzon, hogyan tölthetne több időt azzal, akit szeret. Ezt ő esetleg zokon veheti ma, amit nem lesz egyszerű kezelni, de mindenképpen próbálja meg valahogy csillapítani kedvese gyengédség iránti étvágyát, különben ma nagyon összekaphatnak, az pedig nem lenne szerencsés.

Ikrek

Kicsit gyászos lehet a hangulatod, ha arra koncentrálsz, ami múlik, hiszen az ősz első hónapja kezdődik, aminek legalább annyi a szépsége, mint a nyárnak volt. Nincs más dolgod, mint észre venni! A kedvesed vakon követ téged: ha jó kedved van, akkor neki is, ha ideges vagy, akkor ő is. Szóval mindkettőtök érdekében őrizd meg a derűdet!

…Ámor hétvégi üzenete….

Átélhet ma egy-két olyan szerelmes pillanatot, melyek éppen azért lesznek olyan csodálatosak és tökéletesek, mert spontán jönnek. Ne akarja hát az elkövetkezőket sem megtervezni, egyszerűen csak hagyja magát sodródni, mert a folytatás is csak így lehet tökéletes!

Rák

Veszekedősen indul a szeptemberi hónapod: egy szombati bolygó szembenállás (Merkúr-Plútó) durva veszekedés esélyét hozza. Ebből szakítás lehet, ha nem kapcsoltok időben. Mindegy, hogy te, vagy a párod állítja le a vitát. A lényeg, hogy ne fajuljon el!

…Ámor hétvégi üzenete….

Ma nem csak romantikus értelemben találhat partnerre szíve választottjában, hanem élete más területein is, ami igencsak jól fog esni, s hatalmas erőt adhat önnek, kedves Rák! Ne felejtse el kimutatni szerelmét és háláját élete párjának mindezért.

Forrás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Esetleg még pár horoszkópot? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse