Bulvár

Csekkold a hétvégi horoszkópod! Légy résen, mert mozgalmasnak ígérkezik!

Csekkold a hétvégi horoszkópod! Légy résen, mert mozgalmasnak ígérkezik!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Szombaton 2022 augusztusának első hétvégéjére ébredsz, ideje egy finom kávé mellett eldönteni, mit csinálsz az előtted álló két napban! Aktív, vagy passzív pihenéssel töltenéd szívesebben az időd, esetleg dolgoznod, tanulnod kéne inkább? Nem egyszerű…. nézz bele, mit javasol a horoszkóp, hátha segít a döntésben!

Kos

Vasárnap fantasztikusan kedvező konstellációk lesznek az égen, amelyek felélénkítik a társasági életeteket. Tőletek függ, hogy ez pontosan milyen formában valósulhat meg. A józanság megőrzése most is fontos.

… szombaton pedig….

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bővítésé iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

…Ámor hétvégi üzenete….

Most kissé türelmetlen lehet szíve választottjával szemben, ami talán annak köszönhető, hogy látszólagos érdektelenséget mutathat szerelmük irányába. Ezt nem feltétlenül azért teszi, mert bármi problémája lenne kapcsolatukkal, lehet, hogy csupán csak elterelik bokros teendői a figyelmét. Derítse ki mi az igazság!

Bika

Biztos, hogy van dugi pénzed. Ezen a hétvégén a kedvesed szeretné, ha elárulnád, hogy mennyi, és hogy hol tartod. Neked kell eldöntened, hogy felfeded-e a titkodat, vagy tagadás helyett egy részét vallod be.

… szombaton pedig….

Szombaton befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielőtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még később nagy hasznát veheti a ma hallottkának!

…Ámor hétvégi üzenete….

Ma olyannyira elfoglalt lehet, kedves Bika, hogy azt sem tudja, hol áll a feje, nem, hogy még azon morfondírozzon, hogyan tölthetne több időt azzal, akit szeret. Ezt õ esetleg zokon veheti ma, amit nem lesz egyszerű kezelni, de mindenképpen próbálja meg valahogy csillapítani kedvese gyengédség iránti étvágyát, különben ma nagyon összekaphatnak, az pedig nem lenne szerencsés.

Ikrek

Hétvégén szárnyalni fogsz az égi folyamatok szerint. Végre könnyűnek és áldottnak érzed magad. Ettől eszméletlen vonzóvá válsz. A szerelmed anno ebbe szeretett bele. Emeld fel őt magadhoz és repüljetek együtt!

… szombaton pedig….

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a pólója, mint törött a lába.

…Ámor hétvégi üzenete….

Átélhet ma egy-két olyan szerelmes pillanatot, melyek éppen azért lesznek olyan csodálatosak és tökéletesek, mert spontán jönnek. Ne akarja hát az elkövetkezőket sem megtervezni, egyszerűen csak hagyja magát sodródni, mert a folytatás is csak így lehet tökéletes!

Rák

Sajnos a párod lelkesedésével nem tudsz együtt érezni szombaton. Látod, hallod, érted, amit mond, mégse ragad át rád. Másnap erre sokkal nagyobb esélyt mutatnak a bolygók. Vasárnap képes leszel követni őt.

… szombaton pedig….

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

…Ámor hétvégi üzenete….

Ma nem csak romantikus értelemben találhat partnerre szíve választottjában, hanem élete más területein is, ami igencsak jól fog esni, s hatalmas erőt adhat önnek, kedves Rák! Ne felejtse el kimutatni szerelmét és háláját élete párjának mindezért.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!