Bulvár

Csekkold a hétvégi horoszkópod! Légy résen, mert mozgalmasnak ígérkezik!

Férfi-mágnes csillagjegyek, számszerint 4! Hölgyeim, vonzásra fel!
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán

A hétvégén mindenképpen jusson időtök barátokra! Remek hangulatot jósolnak a bolygók. Felhőtlen jókedv és kitűnő humor fűszerezi a közös programot. Vasárnap lehettek a családdal és/vagy kettesben.

… szombaton pedig….

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes időtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklődési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

…Ámor hétvégi üzenete….

Szüksége lehet minden bátorságára, hogy elmondja, mit érez, kedves egyedülálló Oroszlán, azonban, ha sikerül megtennie, amit kell, lehet, hogy a mai reggel volt az utolsó, amikor még magányosan kelt! A párban élő Oroszlánoknak sem lesz okuk panaszra ma, akiknek ezúttal meglehet, hogy a saját korlátaikkal kellhet szembenézniük. Győzzék le önmagukat!

Szűz

Nem lesz könnyű kikapcsolnod az agyadat ezen a hétvégén. Gondolatban ott maradtál a munkahelyeden, és meg akarsz oldani minden problémát. Ez érződik rajtad. Szóval ne csodálkozz, ha ezt a párod nehezményezi!

… szombaton pedig….

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi őket. Tépelődés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szűz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

…Ámor hétvégi üzenete….

Ma kissé visszahúzódó lehet, ami annak is lehet köszönhető, hogy talán elbizonytalanodott szerelme tárgyának érzéseivel kapcsolatban, vagy legalábbis attól, ahogy viselkedik. Figyelje meg alaposan a legapróbb részletekig, mit tesz ma szerelme, s megláthat valami olyat, ami egyből világossá teheti a képet!

Mérleg

Csoda történik veled ezen a hétvégén: visszatér a derűs, mosolygós éned. A bolygók szerint nem kell, hogy okod legyen az örömre. Tehát ne is keresd az okát! Vicceld meg a szerelmedet és nevessetek minél többet!

… szombaton pedig….

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlőként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen előnye a dolognak az lehet, hogy úgy tűnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illető.

…Ámor hétvégi üzenete….

Ma úgy érezheti, hogy valaki, kifejezett érdeklődést mutat, vonzódik ön iránt. Amennyiben ön sem közömbös az illetővel szemben, semmiképpen se kapkodjon, s legfőképpen, ne bízza el magát, mert még az is lehet, hogy esetleg félreértett valamit. Nyomozza ki, hogy áll a dolog és menjen biztosra!

Úgy tűnik, hogy hétvégén a családod igényli a segítségedet. Nem úszhatod meg. Nagyon jó lenne, ha ebből nem lenne nézeteltérés köztetek a pároddal. A bolygók szerint vasárnap helyreáll a harmónia.

… szombaton pedig….

Ma meglehetősen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseiből, érzelmeiből kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s később esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerűen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

…Ámor hétvégi üzenete….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ma gyengéd érzelmei kerülhetnek előtérbe, melyeket nem egyszer juttathat kifejezésre kedvese irányába. Amennyiben viszonzásra talál romantikus hangulata, csodás, szerelmes napnak nézhet elébe, ha viszont párja figyelmének most éppen nem kifejezetten szerelmük áll a középpontjában, meglehet, hogy enyhe csalódás érheti e téren. Egy próbát akkor is megér, nem de, kedves Skorpió!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!