Kíváncsi vagy, mi vár rád a hétvégén? Csekkoljuk le együtt a horoszkópot!

A Kosok nagyszerű hétvége előtt állnak, ha hagyják magukat sodortatni az árral. A Szüzek mozgalmas napok elé néznek, a Skorpiók hétvégéje pedig kellemes és örömteli lesz. A Nyilasok számára kellemes meglepetéseket tartogatnak a következő napok. Nézd meg, a horoszkóp szerint számodra mit tartogat december első hétvégéje!

Mérleg

A kedélyállapotod kissé ingadozó lesz, egyik pillanatban világgá mennél, a másikban pedig otthon maradnál, a melegben, és elzárkóznál, egyedüllétre és teljes csendre vágyva. Szeretnél a gondolataidba merülni, tervezni a jövőt, esetleg a nyarat. Ám szombat délre mégiscsak a kimozdulás mellett teszed le a voksodat, ugyanakkor feltétlenül olyan helyet válassz, amelynek semmi köze a munkádhoz vagy egy régebbi ígértedhez. Ne a kollégákkal töltsd az időt, hanem olyan emberekkel, akik elvárások nélkül vannak veled szívesen. Olyan programot keress, ami segít elterelni a figyelmedet a hétköznapok ridegségétől.

Kos

Tele leszel vággyal, szenvedéllyel, tobzódnak benned a hormonok ezen a hétvégén – ám ez nem baj! Egy buli jót tenne neked, ahol kitáncolhatnád magadból a feszültséget, az esetleges gondokat. Mindeközben a vágyakozás egyenesen a tetőfokára hághat. Különösen szombat este és vasárnap délelőtt nem bírsz magaddal, olyan dolgokat tehetsz, olyan helyzetekbe bonyolódhatsz, melyek nem jellemzők rád. Ne állj ellen a vonzásnak! Ha tetszik valaki, adj egy esélyt mindkettőtöknek! Most tényleg bármi megtörténhet…

Skorpió

Számos tényező elvonja a figyelmedet szombaton, így az eredetileg tervezett programok egy része talán elmarad, és az összeírt feladatok töredékének sem érsz a végére. Vajon ez tényleg gond? Magad is alig tudod követni a különféle eseményeket, ám ne aggódj, nem történik semmi gond, sőt! Végre kimozdulsz a megszokott közegedből, és élvezni tudod az élet kicsi és nagy örömeit. Ha esetleg egy apró vita alakul ki környezetedben, egyet ne tégy! Ne légy döntőbíró! Ha muszáj, adj tanácsot, ha azt teljesen őszintén teszed, és igyekezz kibékíteni a feleket.

Bika

Mindkét nap kellemes lehetőségeket rejt számodra, főleg akkor, ha aktív leszel, és nem zárkózol el a világtól, a körforgástól és a váratlan meghívásoktól. Egy Bika most ne vágyjon csendre és egyhangúságra! Vegyél részt társasági életben, csatlakozz akár egy ismeretlen csoporthoz, menj el egy meditációra, fogadd el a meghívásokat! Legyen szó baráti vagy épp családi találkozókról, egyszerűen csak légy jelen és érezd jól magadat. Szabadon kell engedned magadból a hét közben felgyűlt feszültséget. Olyan élményekben lehet végre részed, amiket sokat emlegetsz a közeljövőben.

<<< Más is érdekel? Kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse