Csepreg, az előretolt helyőrség – hadüzenet Sorosnak

A Vas megyei Csepreg mind a 3.500 lakosának nevében  Vlasich Krisztián ( az ősi magyar Vlasich család sarja ) hadba lépett a Soros-terv ellen és teljes vértezetben ott áll a hős országvédő miniszterelnök mellett.

Rettegj Soros, jön Csepreg!

A remek hírt, hogy a várost is elérte a gyűlöletkampány, a polgármester tette közzé közösségi oldalán az alábbi kiegészítéssel:

“Orbán Viktor miniszterelnök úr számíthat ránk e nemes küzdelemben!”

Az önkormányzat teljes testülete határozatilag támogatja a kormány migránsellenes küzdelemét.

Tudják, ő az a polgármester, aki nemrégiben azzal került be a hírekbe, hogy egy csepregi felújított utca átadóünnepségén a helyi óvodásokkal olyan – helyi népszokásra alapuló – műsorszámot adattak elő, aminek a részeként a gyerekek térdepeltek az aszfalton polgármester előtt.

Nem büntetés, műsor – A hideg aszfalton kellett térdelniük az óvodásoknak

A polgármester hűségesküjét vegyes érzelmekkel fogadták:

“Ez a szöveg a párközpontból jön mert minden fideszesnél ugyanez a szöveg van kint, nem hiszem el, hogy ön ezt komolyan gondolja. Még a magyarok sem akarnak már itt élni ebben a gyűlöletben, menekül el mindenki innen aki tud.”

“Remélem a Csepreg-i lakosok kicsit nagyobb IQ- val rendelkeznek! Szégyen, hogy agymosott a polgármester! Ha marad FIDESZ vége a kis települések polgármestereinek! Mennek a levesbe!”

Vlasich viszontválasza egy hozzászólónak:

“Az említett személynek több olyan megnyilvánulása és nyilatkozata volt, mely támogatja, s egyszerűen jó és támogatandó dolognak tartja az Európába ezrével beözönlő migránsáradatot.

Mi nem szeretnénk olyan személyeket városunkban, s az országban sem, akik nem fogadják el törvényeinket, s nem tartják tiszteletben több mint ezer éves kultúránkat, s keresztény gyökereinket.

Mivel a nyugat-európai ember szinte mindennel szemben immunissá vált az elmúlt évtizedekben, s a gyermekvállalási hajlandóság is kifejezetten alacsony ezekben az országokban, ezért egy másik országból érkező, nagy népességmegtartó képességgel rendelkező, jelentős tömeg, rövid időn belül többségbe kerülhet, melynek következtében Európa, s Magyarország társadalmi összetétele is jelentősen megváltozhat.

Gyermekeink, így egy egészen más országban, s más Európában nőnének fel! Minden, amiért őseink vérrel is küzdöttek, elveszne! Ezt szerintem minden józanul gondolkodó, igaz magyar ember elutasítja!

4 hozzászólás

 • 2018.02.03 - 20:57
  Közvetlen hivatkozás

  Atyavilág! Ez a polgi tényleg ennyire blokkolt agyilag? Vagy ennyire s..ggnyaló? Jól beválasztottak vele a csepregiek!

  Válasz
 • 2018.02.04 - 10:05
  Közvetlen hivatkozás

  Ez a baromarcú sem értesült még arról, hogy szeretett vezíre már beengedte a “rémisztő migránsokat”? Most vagy a “soros-ter” nem létezik, vagy orbánc is abból játszik!

  Válasz
 • 2018.02.04 - 18:06
  Közvetlen hivatkozás

  Nem csak az esze szelektív, hanem a hallása is. Talán meg kéne neki írni, hogy erősen csökken a beáramlás, és már szállítják is vissza a nem idevalókat.

  Válasz
 • 2018.02.05 - 17:40
  Közvetlen hivatkozás

  Felháborító, hogy eme szorgos nyelvű, nyalafinta polgármestert gyalázzátok! Testülepe többi tagját meg nem. Hisz megszavazta ott több beszarjankó és beszarjanka is a baromságot. És – ha a kép az ülésen készült – még csak nem is demenskorúak, hanem szimplán görénytakonygerincűek. Bár attól még lehetnek ingyérhülyék is. Vlasich 10 sapkás lesz! (PS: totál benépvándorlást ellenző vagyok, de hülyeség- és benyalnokgyűlölő is.)

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük