Cser Ágnes középső nevei: „hétpróbás” és „gazember” – bírói ítélet van róla…..

Cser Ágnes szakszervezeti vezető becsületsértési eljárást indított Szabó Tímea ellen, aki „hétpróbás gazembernek” nevezte. Az állás 1:0 a Párbeszéd Magyarországért párt társelnökének javára! 

„Pert nyertem Cser Ágnessel szemben!

Az évek óta havonta milliókat zsebre vágó álszakszervezeti nagyasszony becsületsértésért beperelt, amiért „hétpróbás gazember”-nek neveztem. A bíróság most kimondta: nyugodtan lehet ezt az ingyenélő, az egészségügyi dolgozókra magasról tevő embert hétpróbás gazembernek hívni! Tegyétek ti is ezt bátran!”

Emlékeztető

Keresetet nyújtott be Cser Ágnes, a Szociális- és Egészségügyi Ágazatnál Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (EDDSZ) országos elnöke Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője ellen, amiért „hétpróbás gazembernek” nevezte őt egy januári tévéműsorban. (3 perc 45 másodperc környékén)

A Párbeszéd egészségüggyel foglalkozó szakpolitikusa és az MSZP-Párbeszéd Budapest 4. számú egyéni választókerület képviselőjelöltje Facebook oldalán azt írta:

Cser Ágnes, a magát szakszervezeti vezetőnek hívó élősködő beperelt, amiért azt mondtam a kamu egészségügyi „bértárgyalásai” után, hogy egy hétpróbás gazember! Csak, hogy nehogy elsikkadjon: Cser Ágnes egy hétpróbás gazember!

Szabó szerint a Cser Ágnes vezette EDDSZ nem képviseli az egészségügyi dolgozók érdekeit, ez az oka annak, hogy az elmúlt években 6-7 további szakszervezet is alakult az ágazatban.

Kapcsolódó

Cser Ágnes: akinek nem tetszik az egészségügyi helyzet, továbbállhat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest