Cser-Palkovics aggódik a környezetért, miközben Európa nyilvános vécéje működik a városában

Dicséretes, hogy Cser-Palkovics András elhatárolódik fideszes párttársának, Kósa Lajosnak a brazíliai erdőtüzekkel kapcsolatban tett végtelenül ostoba kijelentésétől – teszi közzé ezzel kapcsolatos álláspontját a szocialista Korózs Lajos.

Ugyanakkor az már egyszerre nevetséges és képmutató,

ahogy Cser-Palkovics arról beszél, hogy neki mennyire fontos a környezetvédelem és azért dolgozik, hogy Székesfehérvár zöld város legyen. Lehet, hogy a polgármester elfelejtette – de a székesfehérváriak még mindig szagolják –, hogy Dél-Európából származó több mint 150 ezer tonna vélhetően veszélyes anyagnak számító szennyvíziszappal árasztják el a jobb napokat látott királyok városát – jegyzi meg a szocialista politikus.

Emberileg és politikailag is megbukott az a városvezető, aki szó nélkül végignézi, hogy a városában a lakóövezettől, bevásárlóközponttól pár száz méterre bűzölgő, vélhetően veszélyes hulladékot tárolnak.

Székesfehérvárnak friss levegőre van szüksége, ezért továbbra is azért dolgozunk, hogy minél előbb eltakarítsuk az újabb fideszes mutyi mocskát – írja befejezésül Korózs Lajos.

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük