Cserhalmi György: Ha piti tolvajok viszik a tíz százalékot, az még rendben van, de hogy tízet hagynak bent, és a kilencvenet viszik!

Cserhalmi György a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Balázs Béla-díjas magyar színész, érdemes művész a HVG-nek adott interjújában elmondta, hogy azok után, hogy Székely Gábort leváltották az Új Színház éléről, nincsenek többé illúziói, nem akar közösségekhez tartozni.

Már csak azért sem, mert úgy véli, nem lesznek már olyan közösségek, amilyen a régi Katona és az Új Színház volt: közös ízlésen, akaraton alapuló bizalmi helyzet.

„Jöttek a percemberkék, hogy eldöntsék a nagy művészek sorsát”

Az 1990-ben tett váteszi jóslata, hogy

itt nem rendszerváltás történt, hanem gengszterváltás,

szállóigévé lett, de Cserhalmi emlékeztetett rá, azt is mondta, hogy

jön a lenyúlás világa.

“Nem hittem, hogy ilyen „sármosan” csinálják”

Ha piti tolvajok viszik a tíz százalékot, az még rendben van, de hogy tízet hagynak bent, és a kilencvenet viszik! Utoljára gyerekkoromban loptam a debreceni piacon egy paradicsomot, és azóta is üldöz a lelkiismeret.

-tört fel a színészből a felháborodás. Azt is elmesélte, hogy utoljára gyerekkorában lopott a debreceni piacon egy paradicsomot, és azóta is furdalja a lelkiismeret

A teljes interjút elolvashatja a HVG hetilapban!

Kapcsolódó

One thought on “Cserhalmi György: Ha piti tolvajok viszik a tíz százalékot, az még rendben van, de hogy tízet hagynak bent, és a kilencvenet viszik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest