Augusztus 20-ra minden megyeszékhelyen felállítják a „Nix ugribugri!” című szoborkolosszust – Cseri László szerint az élet Orbániában….

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával láttatja Orbánia drámai valóságát.

“Augusztus 20-ra minden megyeszékhelyen felállítják a „Nix ugribugri!” című szoborkolosszust,

amely 19 példányban készült a Türk Tanács anyagi és erkölcsi támogatásával. A 30 méter magas bronz alkotást 99,1% tisztaságú arany bevonattal látták el.”

Pelé: – Lacikám, valamilyen Viktor kérdezi,

hogy akarsz-e stadiont Pécsett a Wallenstein utcában?

Szenzációs felvételt találtak brit kutatók a pécsi Széchenyi térről

A kép, miként az alapos vizsgálatok során kiderült, 15 ezer évvel ezelőtt készült, és bizonyítja, hogy a magyarok már jóval a honfoglalás előtt is itt éltek.

Idén már kétszer látták Orbán Viktort fapados géppel utazni,

legutóbb pedig a miniszterelnök még egészségesebb repülési formát talált magának. Fontos, mondta, hogy feszüljenek az izmok, táguljon a tüdő.

Megszökött egy hat hónapos, Viktor névre hallgató bébisárkány a pécsi állatkertből

Háromfejű édesanyja és hétfejű édesapja nagyon aggódik miatta. Utoljára a Széchenyi téren látták, ahol libernyákokat kergetett a kis gézengúz.

Pécs városa is bekapcsolódik a 2021-es Vadászati Világkiállítás eseménysorába,

jelentette be Semjén Zsolt nemzeti fővadászati miniszter. A város több pontján magaslest építenek, ahonnét szabadon lehet galambokra és verebekre vadászni, továbbá vizsgálják annak jogi lehetőségét, miképpen lehetséges távcsöves puskákkal csillaggal megjelölt libernyákokat kilőni.

További cikkek Cseri László képei alapján ……

szélhámos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük