Alapítványi fenntartás alá kerül a Marson az elmúlt héten kialakított magyar műfüves futballpálya… – Cseri László szerint a világ Orbániában

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Semjén Zsolt az éjszaka leple alatt beoson a Parlamentbe,

hogy benyújthassa legújabb törvényjavaslatát, amely a baloldali érzelmű háziállatok szabad kilövését engedélyezi reggel 8 és este 10 óra között ellenzéki városokban közterületen.

semjen
fotó: Cseri László

Panasszal fordult a hatóságokhoz a képen látható házaspár,

miután védettségi igazolvány felmutatása ellenére sem engedték be őket egy pécsi belvárosi cukrászdába ma délután. A házaspár hangsúlyozta, hogy hazánkban az alapvető jogok mindenki részére biztosítottak, ezt nem befolyásolhatja a faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, származás, vagyoni helyzet vagy egyéb tulajdonság.

Fotó: Cseri László

A Vizuális Művészetek Kollégiuma által a Kligl Sándor szobrászművész számára kiírt 900 millió forintos nyílt pályázat

eredményeként új szoborcsoportot avattak május elsejének reggelén Pécsett, a Széchenyi téren. A kiváló alkotás 20 példányban készül el, és a fővárosban, továbbá valamennyi megyeszékhely főterén felállítják.

Fotó: Cseri László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük