Csillag Ádám segélykiáltása egyenesen a valóságból

Csillag Ádám videói, szociológiai munkái, dokumentációi nélkül sokkal kevesebbet tudnánk a minket egyre szűkebben, szorosabban körülvevő világról, de ez még csak hagyján! A jövő emberei szinte semmit sem tudnának a mi mai valóságunkról. Ez utóbbiról a lakájmédia gondoskodik.

Több, mint krónikás

A kiváló filmes szinte valamennyiünk szeme, élő lelkiismerete kénytelen egyre hangosabban kérni a segítséget, mert fojtogatják, és hogy kik, nos akiket már a létezésével is leleplez: a füstös hátsószobák népe, a hamiskártyások, akiknél nem kevesebb a tét, mint az életünk.

Oszd, meg! Add tovább!

Kérlek támogass adományoddal, ha értékeled a munkámat és megengedheted magadnak! 2010 óta informállak videókrónikáimmal. Már akkor láttam, hogy Orbán az agymosás terepévé kívánja tenni a köztévét, közmédiát. Most ennek segítségével nyerte meg a választást. Bár, most még nehezebb lesz, vállalom, hogy folytatom, de csak a te segítségeddel tudom megtenni. Egy ideje folyamatosan csökken a támogatásom.

Nélküled nem megy.

Csillag Ádám filmrendező, videókrónikás. A számlaszámom Csillag Ádám 10900028-00000009-89490012 Unicredit Bank Budapest Szabadság tér 5-6 PAY PAL elérhető a http://filmcsillag.net/ címen. – olvasható a filmes közösségi oldalán.

“2010-ben bekövetkezett a csoda. A Fidesz kétharmados győzelme, az általuk fülkefo­rra­dalomnak nevezett úthenger beindulása után a magányos farkasként kóborló rendező megé­rezte, hogy ami ebben az országban következik, azt neki kötelessége megörökíteni. De ez így nem teljesen világos, hát kifejtem. A második Orbán-kormány nagyon gyorsan kisajátította az elektro­ni­kus médiát, az állami adókon egyre brutálisabb kormánypropaganda, hogy azt ne mondjam kulturkampf folyik, a rendszer elleni demok­ratikus megnyilvánulások nem kapnak nyilvánosságot. Ugyanakkor az Internet rohamos terjedése le­hetővé tette, hogy e korlátozhatatlan második nyilvánosság segítségével akár hosszú, analitikus filmek is eljussanak a legszélesebb nyilvánossághoz, hogy az objektív tájékoztatás mégis létezzen.” (Beszélő online Kozák Gyula 2013.)

Kérjük barátainkat, támogassák Csillag Ádám munkáját!

FIGYELEM! MÁR EGY MEGOSZTÁSSAL IS SEGÍTHET!

Kapcsolódó

„Hajrá Csillag, hajrá Ádám/Legyél púp a rendszer hátán”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük